Pengikut

Terima Kasih Semua!

Terima kasih kepada semua kawan-kawan yang telah memberikan kerjama menjayakan undian ini.Malang sekali kerana semua usul yang boleh membuat Presiden tersingkir, mereka tapis siap-siap tak bagi bahas.Sebab itu tidak ada satu pun usul untuk membicangkan hubungan PAS dlm PAkatan Rakyat atau mempersoalkan apa-apa pasal U-turn.Presiden play
safe...buat kenyataan sokong Tahaluf Siasi dan kata tidak mahu UG... Pertunjukan Sarkis diteruskan....

MUKTAMAR PATUT MENERIMA USUL UNTUK DIBINCANGKAN ~TIDAK PERCAYA KEPADA PRESIDEN PARTI

Saturday, January 26, 2013

Bavani sudah marah...jaga-jaga lu orang!

Sharifah Zohrah ada beranikah?
 
Parti Kebangsaan Hindu India yang radikal , parti yang mentadbir Mumbai telah menyerahkan pisau dan serbuk cili kepada wanita berikutan geng rogol di New Delhi yang menghangatkan perdebatan negara itu mengenai cara terbaik untuk menangani jenayah seks.Tak ada sangkut paut hal Bavani dan Sharifah Listen! Listen! Listen! LOL!

Wanita India bergelut dgn polis!

Parti Shiv Sena, sekutu pembangkang utama BJP, berkata ia telah menyerahkan 21,000 bilah pisau tiga inci untuk wanita di bandar dan kawasan sekitarnya dan rancangan untuk mengedarkan 100,000. Parti itu juga mengedarkan beg kecil serbuk cili - untuk dilontarkan ke arah mata penggodam.Gambar atas buat gempak korang saja. Gambar sebenarnya kat bawah ini :


No comments :

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...