Pengikut

Terima Kasih Semua!

Terima kasih kepada semua kawan-kawan yang telah memberikan kerjama menjayakan undian ini.Malang sekali kerana semua usul yang boleh membuat Presiden tersingkir, mereka tapis siap-siap tak bagi bahas.Sebab itu tidak ada satu pun usul untuk membicangkan hubungan PAS dlm PAkatan Rakyat atau mempersoalkan apa-apa pasal U-turn.Presiden play
safe...buat kenyataan sokong Tahaluf Siasi dan kata tidak mahu UG... Pertunjukan Sarkis diteruskan....

MUKTAMAR PATUT MENERIMA USUL UNTUK DIBINCANGKAN ~TIDAK PERCAYA KEPADA PRESIDEN PARTI

Sunday, January 27, 2013

Satu Keguguran ....Najib bolehlah kutip kalau mau!Baru kini, Majlis Syura Ulama PAS menyedari bahawa mamat ini sudah tidak relevan lagi ....asyik ponteng mesyuarat, tidak ambil kisah kawasan parlimennya - sewaktu Bachuk dilanda banjir , dia pergi ke Gaza untuk berjihad dgn PM Najib!

Majlis Syura Ulama PAS dalam mensyuaratnya pada 13 Januari lalu telah memutuskan untuk menggugurkan Ustaz Nasharudin Mat Isa sebagai anggotanya.

Keputusan itu dibuat kerana beliau didapati telah melanggar peraturan-peraturan berjamaah seperti yang telah ditetapkan oleh Majlis Syura Ulama PAS, lapor Harakah Bil 1813 Edisi Isnin, 29 Januari 2013 pada muka belakangnya lapor Berita selanjutnya di sini

1 comment :

sizzly7761 said...

Dah lama dah........its better late than never! Spesis dan raut hampir sama dan tinggi tak cukup inci spt hassan akidah memang layak kena terajang keluar dari jemaah! Biarlah luncai terjun dan hanyut dengan labu dan tenggelam dengan tarikan duniawi yang diumpan oleh Naggiberish!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...