JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

JOM UNDI PAKATAN HARAPAN
JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

Monday, November 04, 2013

Dah memang betul, bukan fitnah!

Apasal depa ni masih tidak mahu nak ngaku? Malah tuduh pula buat fitnah.Memang kita orang susah nak buktikan, sebab diaorang ni bijak putar belit!


Dah tu pula, asyik bangkitkan perkara tersebut seolah-olah diaorang tu dalam kebenaran dan menjadi mangsa fitnah Pakatan Rakyat.Hari ini Utusan siarkan kenyataan dari Katak suruh kitaorang minta maaf! Harrrkkk... Phtuuui!!


Pembangkang perlu meminta maaf kepada seluruh rakyat Malaysia dan mesti menarik balik serta mengakui bahawa tuduhan mereka kononnya terdapat 40,000 pengundi warga Bangladesh dalam Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU-13) Mei lalu, adalah suatu fitnah yang dirancang. Artikel Penuh: di sini

Tapi apahal dengan berita yang keluar di MStar online kelmarin : 

Pusat Pengajian Bantu Bawa Masuk Ribuan Warga Bangladesh Ke Malaysia Secara Haram

Beribu-ribu pekerja haram Bangladesh membanjiri negara ini dengan kebanyakannya menyamar sebagai pelajar asing dan adakalanya sebagai pelancong.

Mereka dibantu oleh institusi pengajian tinggi di Malaysia yang tidak bertanggungjawab dan pusat-pusat pendidikan yang berkerjasama dengan sindiket penyeludupan manusia. Baca seterusnya  di sini


Sekarang korang tahu tak kenapa kitaorang tidak perlu nak minta maaf pasal buat tuduhan pasal pengundi dari Bangla tu? Sebab perkara itu memang betul!
Comments
0 Comments

No comments :

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...