GOPENG

GOPENG
JOM BERSAMA PAKAAN HARAPAN

Monday, January 27, 2014

Beginilah akibatnya buat kerja fitnah ...

Tampaknya nasib Husam sudah jadi semacam Hang Tuan di zaman sultan Mahmud Shah di Melaka lebih 500 tahun lalu. 

Sultan atas nasihat orang yang jahat dan busuk hati telah memfitnah Hang Tuah sehinggakan Sultan memerintah Hang Tuah dibunuh....

Kini sesudah kerajaan Kelantan disaman RM230 juta baru Husam dicari dan diminta penjelasan. 

Apabila berlaku keadaan gawat baru ingatkan Husam. Baru susah payah telefon orang itu dan orang ini minta Husam memberi penjelasan berhubung sejarah projek berkenaan. 

Nampak sangat perangai jahat dan busuk hati. Apakah kata kalau Husam tidak sedia membantu, menjelaskan duduk perkara tentang projek itu? 

Tidak menjadi satu dosa buat Husam kalau beliau tidak hadir dan memberi penjelasan kerana beliau sudah dilucutkan segala tanggungjawab. 

Jadi kalau Husam tidak sedia memberi kerjasama janganlah salahkan dia. Cukuplah dengan apa dilakukan ke atasnya.Baca sepenuhnya di sini
Comments
8 Comments

8 comments :

Anonymous said...

yg bersalah ialah puak yang nak buat duit dgn beri projek tsb kpd org Dubai.
nampaknya TGNA tersilap percaturan apabila memilih puak2 munafiq ug sbg pengganti beliau.
knp sy kata puak munafiq? sbb org beriman tidak akan keluarkan surat arahan kpd pejabat tanah minta luluskan kwsn balak 3500 ekar pada budak umur 22 tahun yg mampu bayar rm7juta! sy rasa kalau rosmah menabung dr kecil pun tak dpt simpan sbyk itu.

Cik Salju said...

sy nak share info dgn kengkawan cni ttg 1 blog yg besh penuh n3 bmanfaat-
Tolong klik & baca di sini->Kisah Cinta Si Lanang Gabrul

ni pula sy nak beritahu & amat perlu beritahu tentang posting hot & juga info yang teramat penting bagi kita semua umat islam di negara ini.
Tolong klik & baca di sini->http://anjungrakyat.blogspot.com/2013/11/melayu-adik-beradik-yahudi.html

alhusseyn said...

Cik Salju, saya gi blog anda.Agak menarik utk dikongsi bersama.Cumanya kalau kita nak ramai pengunjung, kita kenalah letakan link blog-blog orang lain supaya blog lain pun akan letakan link ke blog anda - betul tak?

Cik Salju said...

blog tue bukam blog kite pon incek alhusseyn. kite nie cuma rajin bace je. blog alhusseyn51 nie pon kite pengunjung setia.

cume kite tertarik n rase amat penting utk share posting dari blog tue, terutame post bertajuk melayu adik beradik yahudi tue, ttg kedahsyatan riba.

hmmm, nnt kite try tanye kt admin blog tue minta tolong letak link blog alhussien51 di sana. senang ckit kite nak lompat sana n sini. thanx incek sbb respon. have a nice day. assalamualaikum

Cik Salju said...

isyhh, mmg sudah ada la link incek alhusseyn di blog tue.

check disini-> http://anjungrakyat.blogspot.com/p/rakan-blogger_18.html

PKR (PERAMPAS KUASA RAKYAT) said...

Wahai Alhusseyn,

Alkisah Si Pendekar Buta sebiji macam PAS dan penyokongnya.

Buta Politik dan agama jadi landasan untuk dapat kuasa politik.

Cuba bandingkan kerusi PKR ada 14 dengan kerusi PAS 15. Mana lebih banyak?

Tapi PAS terlalu bodoh untuk meminta sedekah jadi MB Selangor.

Kalau ikut Alhusseyn, PKR yang paling banyak kerusi.

Itulah namanya Si Pendekar Buta. PAS nak jadi pendekar tapi BUTA.

Ada agama tetapi masih BUTA.

Sebab apa BUTA?

Kuasa politik semata-mata.

Sekian.

PKR (PERAMPAS KUASA RAKYAT) said...

Wahai Alhusseyn,

Alkisah Si Pendekar Buta sebiji macam PAS dan penyokongnya.

Buta Politik dan agama jadi landasan untuk dapat kuasa politik.

Cuba bandingkan kerusi PKR ada 14 dengan kerusi PAS 15. Mana lebih banyak?

Tapi PAS terlalu bodoh untuk meminta sedekah jadi MB Selangor.

Kalau ikut Alhusseyn, PKR yang paling banyak kerusi.

Itulah namanya Si Pendekar Buta. PAS nak jadi pendekar tapi BUTA.

Ada agama tetapi masih BUTA.

Sebab apa BUTA?

Kuasa politik semata-mata.

Sekian.

Syeikh Uqail Al Manjani said...

para pengulas sekalian, jgn sesuka hati kata org tu munafiq, org jahat, org tu pemfitnah dll.dlm kes ini, husam adalah org yg mempunyai pengetahuan berkenaan projek sbb dia exco ekonomi dulu, maka dari sudut undang2, dia berpengetahuan & perlu beri maklumat utk dapatkan kebenaran.apa masalahnya.siapa juga yg bersalah yg buat onar, tidak akan terlepas dari hukum Allah.itulah,akhir zaman, ramai yg ngaku diri betul,baik,tak boleh trima kritikan sbb agama hanya utk berpolitik bkn utk pegangan & panduan hidup.sama saja, baik pemimpin,mahupun penyokong.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...