JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

JOM UNDI PAKATAN HARAPAN
JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

Wednesday, January 01, 2014

Najib dan Rosmah berguling-guling di Los Angeles.....

Malam tadi di perhimpunan TURUN, gegak gempita rakyat menyatakan bantahan mengenai kenaikan harga barang-barang.

Kesian dengan polis dan lain-lain petugas keselamatan yang berhempas pulas menjaga negara dari kena gulin.

Terutamanya Unit Pemusnah Bom yang tidak tidur sepanjang malam kerana gara-gara perhimpunan TURUN akan meletopkan bom buatan sendiri di Dataran Merdeka.

Tup tup....rupa-rupanya Rosmah lebih cekap lagi. Untuk selamatkan najib dari huru hara oleh demonstran, dia telah bawa lari PM Najib gi ke Los Angeles senyap-senyap tak bagi tau rakyat pun!

Sssyyy, Rosmah dan Najib berguling-guling tengok matahari naik.....bukan aku nak buat fitnah, tapi bekas Ketua Editor Straits Times yang bagi tau :
Banyak yang Mohd Najib buat tak kena. Perlukah cuti di luar negara dua tahun baru berturut-turut dan masa rakyat jelata makin susah akibat dasar-dasar beliau sendiri? Perlukah keluar negara bercuti diam-diam hingga ada pegawai pejabat sendiri tak tahu dan buat penafian? Banyak lagi.
Comments
5 Comments

5 comments :

Yong said...

Salam al-Husseyn

Kerja si penakut.

Anonymous said...

NAJIB DAJAL DENGAN ROSMAH BETINA PUAKA TU TU DAH BANYAK BUAT SALAH LARI LAH ITU PUN PAKAI LAGI HARTA RAKYAT DAN NEGARA.KEMUDIAN NAK MELAUNG DARI LUAR NEGAR MENGATAKAN YANG PRIHATIN TENTANG RAKYAT.SUDAH NAJIB BUKAN KAMU YANG TULIS TU ITU SEMUA KEJA PEMANDU.AKU DAN SEMUA RAKYAT JELATA DIMALAYSIA INI YANG TELAH KAMU INAYAKAN SERTA DIZALIMI. KAMI BERDOA AGAR KAMU SEKELUARGA,KETURUNAN KAMU,MENTERI MENTERI KABINET,BEKAS BEKAS MENTERI,BEKAS PERDANA MENTERI AHLI UMNO,MIC,MCA SERTA KAKITANGAN KERAJAAN YANG BERSENGTONGKOL BAGI MELAKSANAKAN AGENDA KAMU UNTUK MENJAHAMKAN NEGARA DAN RAKYAT AKAN DITIMPA BALA BENCANA,AKAN DISEKSA DIDUNIA INI,AKAN DILAKHANAT DIDUNIA INI SERTA AKHIRAT.YA ALLAH YA TUHAN KAMI TUNJUK KAN LAH KUASA MU TERHADAP DAJAL YANG SEBIGINI AZAPKAN LAH YA ALLAH YA TUHAN KU.TABURKAN LAH DOA KAMI YA RABALAMIN

Anonymous said...

Tak pe kalau PM xde pun. Tetap bangga bila anak-anak muda kita dah berani bersuara.

Anonymous said...

Jangan lah buat cerita karut marut.Najib tak kemana je pada tahun baru ni tapi syiok tidor ditengah tengah bantal asli Big Mama (size nangka masam).Lemas pula kot?

Anonymous said...

Hey! New Year's day 2014 is here! Put on your party hat and raise a toast to good times. Begin this New Year in a very special way with your friends, family

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...