JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

JOM UNDI PAKATAN HARAPAN
JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

Thursday, February 27, 2014

Mufti mahu teruskan legasi Abdul Taib Mahmud ...

 Masih ingat dengan individu yang pernah diwar-warkan menjadi calon PKR di Parlimen Perlis PRU-13 lalu? yang tak semena-mena kemudiannya dia mengumumkan menyokong BN pula.....

Hasan Ali, Dr Juanda, Muhyiddin ....laporannya di NST di sini

  Tidak lain, tidak bukan, itulah Dr Juanda Jaya, Mufti Perlis yang telah menyatakan kesediaanya menjadi calon mewakili Parti Pesaka Bumiputera Bersatu (PBB), ekoran pengosongan kerusi DUN Balingian oleh Ketua Menteri Sarawak, Tan Sri Abdul Taib Mahmud yang meletakkan jawatan Jumaat ini.

  "Sebagai orang yang dididik oleh Abdul Taib selama ini, saya sentiasa akur dan taat kepada apa sahaja arahan beliau termasuk saya sendiri ke Perlis enam tahun lalu pun adalah atas arahan beliau sendiri.

 "Maka saya sentiasa ingin menyumbang sebagai mana beliau mahu menyumbang kepada negeri dan negara," jelasnya.

 Beliau yang enggan mengulas lanjut mengenai perkara itu berkata, soal calon dibincangkan oleh peringkat tertinggi PBB dan bukan tempatnya bagi memberi lebih penjelasan.  Sumber
Comments
1 Comments

1 comment :

Anonymous said...

WOooW.....! Memang dasyat Kerajaan 1UBN ni, nak jadi mufti senang je sekarang ni BEB....!

- 2 Perkara

1. Nak Jadi MUFTI...Habis kan belajar Agama hingga peringkat tinggi.

2. Mesti Kenal Menteri2 atau MB BN.

Taib Mahmud hantar mamat ni jadi Mufti Perlis...Senangnya lantik..silap haribulan pergi interview..siap pakej Dinner skali...Orang Taib Mahmud lah katakana...mesti serve mcm 5 bintang.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...