JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

JOM UNDI PAKATAN HARAPAN
JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

Wednesday, February 19, 2014

Please lah Polis, ple...ase....

 
Nampaknya amaran keras yang dikeluarkan oleh Ketua Polis Negara tidak digeruni langsung oleh mereka yang masih terus melakukan provokasi untuk menimbulkan ketegangan kaum dan agama .

 Insiden terbaru menyimbah cat merah di tangga ke pusat perkhidmatan Ahli Parlimen DAP Seputeh, Teresa Kok dan mencampakan bangkai ayam di situ membuktikan betapa mereka terus mempersendakan amaran Ketua Polis tersebut ….Tontoni Video klipnya di sini

Ceritanya di sini

  Rakyat tidak mahu melihat amaran Ketua Polis tersebut hanyalah cakap-cakap kosong. Rakyat mahu lihat polis benar-benar melaksanakan apa yang dicakap dan bertindak segera dan tegas terhadap individu dan kumpulan yang jelas telah melakukan provokasi dan menimbulkan ketegangan kaum dan agama.

 Sehingga kini, polis tidak melakukan apa-apa tangkapan terhadap individu dan kumpulan yang mengadakan demo sembelih ayam dan menawarkan samseng upahan sejumlah wang untuk menampar Teresa Kok.  
  Apakah mengungkit tragedi 13 Mei 1969 seperti yang samseng Melayu paparkan ini tidak cukup provokatif? Main campak daging babi ke dalam masjid ni kerja siapa? Takkanlah polis kita ni bengap sangat?

Sampai bila polis akan membiarkan kerja-kerja provokasi begini diteruskan berlaku tanpa halangan?
Comments
0 Comments

No comments :

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...