JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

JOM UNDI PAKATAN HARAPAN
JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

Thursday, March 27, 2014

Adakah Israel merancang satu lagi 9-11 menggunakan Boeing 777 yang hilang?

  Apa perlunya Israel mempunyai pesawat yang seiras dengan pesawat Malaysia Airlines yang hilang itu dan berada dalam simpanannya  di Tel Aviv?

 Persoalan ini sangat menarik dan kalau ditanyakan kepada PM Najib dan Menteri Auw-Auw pun, pastinya mereka terkebil-kebil nak jawab!

 Pesawat dalam gambar ini adalah Boeing 777 2H6 (ER) - 28416/155, kembar seiras pesawat yang hilang itu, telah berada di Israel sejak November 2013. 

 Apa Israel mahu lakukan dengan pesawat ini dalam hanger di Tel Aviv? 

Mungkinkah ia merupakan sebahagian daripada plot keganasan negara-palsu dalam pembikinan? Di manakah pesawat ini hari ini?  Sumber  Lihat lagi di sini 

 Update - Menurut laporan dari pesawat-pengadu, Israel mempunyai kembar seiras Malaysia Airlines Boeing 777-200 dalam simpanannya di Tel Aviv sejak November 2013. Hanya satu perbezaan antara yang hilang dan yang di Tel Aviv itu ialah nombor sirinya. Apakah yang telah Israel rancangkan dengan kembar seiras pesawat Malaysia Airlines tersebut? 

 Dengan menggunakan pesawat kembar seiras yang ada dalam simpanan mereka, 'dalang' keganasan mungkin mempunyai rancangan jahat untuk pesawat yang hilang itu yang seolah-olah muncul semula dalam serangan ganas negara-palsu. 

Kesedaran awam mengenai pesawat kembar di Tel Aviv ini, oleh itu, boleh menghalang plot jahat daripada diteruskan. 

 Untuk maklumat lanjut mengenai kapal terbang Malaysia seiras di Tel Aviv ini, lihat entri terbaru, bertarikh 26 Mac 2014, pada  Q & A dan halaman Komen saya. 

 Nota: Malaysian Air 777 dengan Boeing nombor siri 28416 dan didaftarkan sebagai 9M-MRI telah dijual kepada GA Telesis, LLC dari Fort Lauderdale, Florida, pada 21 Oktober 2013, dan kini didaftarkan sebagai N105GT. Pesawat itu telah disimpan di Tarbes Lourdes Pyrenees pada 4 Oktober 2013, dan kemudian pada 4 November 2013, ia telah didaftarkan semula sebagai N105GT dan disimpan di Tel Aviv. Lihat: Plane Spotters 

 Abdol Moabery berfungsi sebagai Naib Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif GA Telesis, LLC. Sebelum ini, Encik Moabery berkhidmat sebagai Naib Eksekutif Presiden Penerbangan Systems International, Inc, dan sebagai Pengarah Pemasaran dan Jualan di C-S Aviation Services, Inc Kedua-dua bekas syarikat Moabery ini dimiliki oleh George Soros. Oleh itu ia tidak mungkin bahawa Soros memiliki sebahagian dari GA Telesis juga. 

  CS Aviation Services 

  Penerbangan Systems International, Inc 

 Maklumat ini sangat penting kerana ia sesuai dengan kemas ke dalam senario keganasan yang dibentangkan oleh Israel El Al "pakar keselamatan" Issac Yeffet tidak lama selepas pesawat Malaysia hilang. Yeffet mencadangkan pesawat yang hilang itu telah dirampas ke Iran dan sedang disiapkan untuk serangan keganasan. Bagi Israel untuk mempunyai pesawat seiras dalam hanger di Tel Aviv mendedahkan mengapa Yeffet membentangkan senario sedemikian. Beliau nampaknya telah menetapkan peringkat untuk satu serangan oleh Negara-palsu seperti 9-11, mungkin di Israel. Jika serangan itu telah berlaku di Israel semua bukti yang akan berada dalam tangan inteligen Israel, memberi mereka kawalan penuh terhadap tafsiran atau naratif mengenai peristiwa keganasan itu. 
 "Saya percaya IRAN TELAH TERLIBAT" 
  "Apa yang berlaku kepada pesawat ini, tiada siapa yang tahu. Tekaan saya adalah berdasarkan pasport dicuri, dan saya percaya Iran yang terlibat. Mereka dirampas pesawat dan mereka mendarat di tempat yang tiada siapa yang boleh melihat atau merasa." - Issac Yeffet, bekas El Al pakar keselamatan untuk Times of Israel, 17 Mac 2014
"Dunia seolah-olah terpaku oleh kehilangan 777. Mungkin tidak ada kemalangan tetapi telah dicuri, disembunyikan, mungkin di Utara Pakistan, seperti Bin Laden." - Rupert Murdoch di Twitter, 15 Mac
Comments
1 Comments

1 comment :

Anonymous said...

Kaabah? Al-Aqsa? Jemaah haji? Dll sewaktu dgnnya?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...