JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

JOM UNDI PAKATAN HARAPAN
JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

Friday, March 14, 2014

Auw-Auw buat penafian, tapi ...

Aku pun peninglah bila baca penjelasan Menteri Auw-Auw ini sewaktu sidang akhbar petang tadi. 

Dia menafikan maklumat laporan Pentagon bahawa kapal terbang tersebut boleh meneruskan penerbangannya selama empat atau lima jam selepas hilang dari radar kawalan trafik udara dan turun di Lautan Hindi. 


"Saya amat gembira jika spekulasi yang mengatakan pesawat itu dikesan di Lautan Hindi atau sebagainya betul atau tidak, bagi membolehkan kita menghantar sema aset ke situ bagi usaha menyelamat, namun itu bukan kenyataannya." Katanya.


Tetapi apahalnya gi cari hingga ke Lautan Hindi? Ada sesiapa boleh bagi aku panadol?
Comments
4 Comments

4 comments :

tzmr said...

Aa .. aku pun dh telan activefast sejak ari ketiga lg pun .. sampai ptg tdi.

Anonymous said...

janganlah kamu cenderung kepada mereka yg melakukan kezaliman kelak kau disambar api neraka

uncle al-Husseyn
seperti banyak posting uncle al-Husseyn yang lalu, uncle terus menterjemahkan diri uncle sebagai orang yang zalim dengan memanggil nama orang lain dengan niat menghina dan mengaibkan.

dari manakah uncle mendapat sanad seperti ini. habib manakah yang menurunkan ilmu sebegini. hizb manakah yang uncle baca

saya tengok uncle dah ada cucu. kalau apa yang uncle aibkan jatuh sifatnya kepada cucu uncle, tentu uncle akan menjadi orang yang paling gembira.

apabila Allah uncle meninggal cukupkah pahala uncle yang lain untuk offset dosa mengaibkan orang so uncle bukan jadi orang yang muflis

cukuplah. tidak mendatangkan mudarat kepada orang uncle aibkan melainkan mudarat tersebut jatuh ke atas diri uncle. jadilah orang yang berhemah

wasalam

alhusseyn said...

Terima kasih atas teguran entah dari siapa tu... Apa hinanya dgn panggilan Auw-Auw itu kerana ianya bagi saya menepati ciri org itu yg sering berdolak dalih -kejap cakap ya,kejap cakap tak.Auw-Auwlah namanya atau flip-flop kalau omputihnya. Sifat manusia ni bukan semuanya yang boleh sedar diri dgn berlembut kerana terlalu sangat disanjung oleh rakyat. Cara aku begini untuk menyentaknya supaya sedar diri.

Anonymous said...

Kpd anom 18 mac 9:20 anda kenal ka siapa aww aww tu, kalau anda kenal dia betul2 anda akan membenci dia spjg hayat.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...