JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

JOM UNDI PAKATAN HARAPAN
JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

Tuesday, March 18, 2014

Chew Mei Fun masih belum tahu rupanya....kesian dia!

 Naib Presiden MCA, Chew Mei Fun yang merupakan calon mewakili BN dalam PRK Kajang nampaknya sudah tenggelam punca kerana tiada isu untuk dipolitikan dalam kempennya itu.

 Chew dalam usahanya yang terdesak, secara tidak langsung memaparkan kebodohannya sendiri kerana cuba mengaitkan kematian 6 remaja sewaktu  konsert Future Music Festival Asia (FMFA) dengan kerajaan Pakatan Rakyat Selangor . Sila baca beritanya disini

 Acara FMFA anjuran Live Scape Sdn Bhd turut ditaja oleh Kementerian Pelancungan, dibawah kerajaan persekutuan, dan tidak kerajaan PR Selangor. Chew , lu tak taukah? Ayya Ah Soh; tak mau ini macam loh! Ini bukan balu punya celita taw...Ah Soh tengok apa ini, Lu atak kenai bukan?

Ng Yen Yen ketika merasmikan FMFA pada 15 Mac 2013
17 Okt 2013 , Nazri Aziz menerima plaque  Thank You 
kerana Kementeriannya turut menaja acara FMFA 2014


 Ah Soh, lu atak dengar apa-apa stetmen dari itu menteri kah? Tatak aah...??

 Itu Menterinya buat dek dan releks nyadin sahaja.  Kalau di negeri lain, aku percaya sudah tentu letak jawatan kerana rasa bertanggung jawab diatas tragedi yang melibatkan nyawa dan maruah negara dan berasa malu. Ini apa punya menteri? Integriti tak ada, kemaluan pun tarak?

 Menurut laporan media, enam rakyat Malaysia yang berumur antara 21 dan 28 yang dapati mati disyaki telah mengambil dadah berlebihan pada majlis anjuran FMFA hujung minggu lalu. 

 Empat belas orang, terutamanya warga Singapura, juga dimasukkan ke hospital dalam insiden tersebut. 

 Polis menahan 13 rakyat Malaysia dan 16 warga asing masing-masing atas kesalahan mengambil dadah pelbagai jenis termasuk antaranya memilki dadah semasa konsert Future Music Festival Asia (FMFA) di Stadium Bukit Jalil minggu lalu. 
Comments
0 Comments

No comments :

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...