JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

JOM UNDI PAKATAN HARAPAN
JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

Thursday, March 13, 2014

Hishamudin nafi Malaysia terima data itu ...

 Sidang petang tadi adalah lebih mengenai penafian dengan maklumat baru sedikit disediakan. 

 Menteri Pengangkutan Hishammudin Hussein mengesahkan bahawa masih kurang petunjuk tentang apa yang berlaku kepada kapal terbang tersebut atau di mana keungkinannya kini. 

 Operasi mencari 239 Penumpang Malaysia Airlines MH370 terus memberi tumpuan kepada kedua-dua belah semenanjung Malaysia. 

 Beliau berkata laporan bahawa penerbangan terus selama beberapa jam adalah tidak tepat , sambil menambah bahawa kedua Boeing juga Rolls Royce tidak ada menerima apa-apa data di luar titik di mana kawalan trafik udara terputus hubungan dengan penerbangan di 01:07 waktu tempatan. 

 Beliau membuat pertahanan yang kukuh daripada operasi carian menunjukkan bahawa ia adalah "sangat kompleks" dan melibatkan berbilang negara. 

 Beliau juga berkata Malaysia telah membuat langkah luar biasa untuk berkongsi data radar tentera mentah dengan negara-negara lain, yang digambarkan sebagai meletakkan carian lebih utama dari keselamatan negara. 

 Beliau turut memberikan penghormatan kepada keluarga mereka yang terlibat dengan berkata:

 "Saya rasai sebagaimana keluarga terlibat, saya benar-benar tidak dapat bayangkan apa yang mereka akan lalui. 

 "Saya perlu berhati-hati apa yang saya katakan kerana saya tidak mahu memberi mereka harapan palsu." 

 Berikut adalah video yang bertindak Menteri Pengangkutan Datuk Seri Hishammuddin Hussein membuat banyak penafian dan memberi maklumat baru sedikit.

Comments
0 Comments

No comments :

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...