JERUSALEM

JERUSALEM
SOLIDARITI BERSAMA PALESTIN

Thursday, March 13, 2014

MH370 Sudah ditemui....Kerajaan belum sahkan lagi

Jangan percaya sangat.Hanya satu kemungkinan sahaja.Betul atau tidak, Allahu a'lam.Sama-sama kita tunggu PC dari pihak berkuasa secara officials nanti...Malam tadi kat TV 3 pun dua orang bekas juruterbang itu pun macam mendesak supaya kerajaan segera umumkan penemuan tersebut....
Rizal Man tuan...seperkara lagi tuan..Baru sebentar kawan saya maklum.MH 370 dah dijumpai di kawasan Pulau Perak.Semua mati..Pukul 11 member saya akan confirmkan sekali lagi.Skrg semua aset TLDM digerakkan ke sana..Al Fatihah... 
 MH 370 disyaki di hijack berpatah balik menujuk ke Phuket terhempas di Tukun Perak diantara perairan langkawi dan lautan andaman selatan Thailand. Maklumat masih di rahsiakan utk pasukan keselamatan saja. Ikut member saya TLDM melalui sonar jumpa bangkai kapalterbang dan cebisan pesawat.Dia org juga nampak ada mayat pakai life jaket terperangkap dlm pesawat...

 Belum dapat disahkan...pukul 6 pagi tadi semua kapal laut dan kapal terbang dikerahkan ke sana..

 Dia org jumpa pukul 6.50 ptg semalam..Lepas tu cuaca gelap.Malam tadi dia org terbang semula kawasan tu tapi cuaca gelap...Pukul 6 pagi tadi semua kapal terbang dan kapal dikerahkan ke tempat tersebut...

 Bila TUDM plot balik tpt tsbt, kawasan tu dlm perairan Indon.Antara Tukun Perak dgn Acheh... Insyallah kalau betul hari ni kita akan dpt tahu sesuatu yg positif...

 Wallahualam... 
 copy paste dr group w/up ATM&PDRM. Baru 5 minit tadi astro awani kata akan menghentikan semua rancangan berbentuk hiburan bagi menghormati insiden ni...
Comments
14 Comments

14 comments :

Anonymous said...

Masalahnya timestamp kat facebook tu kata "13 hours ago". Jadi yang kata "6 pagi tadi" tu tak mungkin lah pagi ini tapi selewatnya pagi semalam. Dah lebih sehari. Takkanlah tak ada berita sampai sekarang.

Malaysiabaru said...

Dalam google map boleh nmpak ker. Bomoh kata mangsa brada d hujung pesawat mnta tlg. Tapi masuk hari kelima semua dah mati kena jerebu Dan supply air tak cukup mcm d selangor darul kering. Rakyat akn bust andaian selagi najib Dan mahathir suruh rakyat tunggu 100tahun mcm titanic

Saadun Sulaiman said...

Pelbagai peralatan "CANGGIH" yang di gunakan oleh "BOMOH 1MALAYSIA", saperti bubu, teropong buluh, tikar zam zam alakazam, dua biji buah kelapa dan sebagai nya. Mengapa pehak lain yang dapat credit!!!.

Nampak sangat "BOMOH" ini memperbodoh kan diri sendiri selain dari untuk "MEMPERBODOH" orang ramai. Akhir nya satu dunia mentertawa kan perbuatan "BODOH" mereka.

vipmaster power said...

This Is What Women Really Want !!
KLIK HERE !!

Anonymous said...

di lautan andaman ni la mereka akn jmp MH370...btul ape kata di atas tu...mmg sudah dijmpai taklimat MH370 bsama PM di parlimen tu pn mengenai pjumpaan bangkai pesawat...dan kita sama2 tggu PC dr PM mengenai ini..

Anonymous said...

bila lah nl dbgtau penemuan nie...

Anonymous said...

Mh370 sudah masuk alam bunian semua selamat..

Anonymous said...

hey sial betullah manusia yg buat kenyataa ni, time ni tiada makna najibkah, mahadhirkah, anuarkah.. kalau jumpa buat apa sembunyi sampai begini lama. manusia sial nipun buat kenyataan cepat walaupun belum pasti apa lagi kalau dah jumpa, takkan dpt ditutup mulut manusia yg lain2 tulah bodoh

Mafia War said...

Sekarang sudah 17.03.2014 dan apa yang korang cakap kat atas tu dah jumpa mana dia? Cukuplah dengan Bomoh Doremi nak ditambahkan lagi dengan Nujum Pak Belalang pulak semuanya temberang.

Anonymous said...

Apabila sampah dunia berbicara..

Anonymous said...

Bongok...lebih2 lagi kepada Bomoh bongok yg kini memalukan rakyat malaysia.......

asbar86 said...

Bijak org yg mmbuat petak comment nie,kita pkat rmai2 lwan kata.dpa dok tgu gelak..habuan untuk orang melayu.

nokiasawit sawit said...

doh lh pikir pasal kapal terbang tu... ...

Ellyn Chu said...

Oh.. ye ye aje jibby ckp trhempas kt lautan hindi.. ish2. Apa2 Allah lbih mengetahui

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...