JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

JOM UNDI PAKATAN HARAPAN
JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

Saturday, March 15, 2014

Pesawat MH370 : Ini dia pula pendapat Uri Geller

Selain menarik minat Raja Bomoh, kini ahli Psikik terkenal Uri Geller juga telah turut membuat ramalan melalui telekan jauhnya.
 " Sama ada Juruterbang itu berada dalam situasi dipaksa untuk mengalihkan pesawat oleh suatu kuasa lain atau dia melakukannya dgn kehendaknya sendiri.”

 "Ia adalah pendapat saya bahawa sesuatu telah berlaku kepada juruterbang," kata Encik Geller, ahli Psikik yang mendedahkan bahawa beliau telah diminta untuk membantu mencari pesawat Penerbangan Malaysia yang hilang."
 Hampir seminggu selepas penerbangan MH370 hilang dengan 239 orang di atas kapal , psikik terkenal itu telah diminta untuk menggunakan kuasanya oleh “seorang pembesar" di Malaysia.

 Encik Geller, telah menggunakan "telekan jauh" dalam usaha untuk menelek nasib pesawat itu dan diharapkan menamatkan penderitaan bagi keluarga yang hilang. 

 "Menelek jauh telah digunakan oleh CIA selama beberapa dekad," kata Encik Geller di rumahnya di Sonning, Berkshire, hari ini.

 "Ia berfungsi dengan menghantar fikiran melalui ruang dan masa. Saya telah diminta oleh seorang tokoh besar di Malaysia apa perasaan saya tentang situasi ini." 

 Encik Geller juga merayu kepada pengikutnya di Twitter dan Facebook, supaya membantu beliau.

Tweet terakhir beliau kelmarin.Hari ini tweetnya tidak dapat diakses

 Tiga hari lepas beliau telah menulis: "Saya telah diminta untuk membantu untuk menelek jauh. Bolehkah anda membantu saya. Bolehkah anda cuba untuk 'melihat'  di mana pesawat itu anda percaya turun. Bagaimana dan mengapa, apakah perasaan anda sendiri, apa yang tidak? anda rasa intuitif memberitahu anda.Terima kasih." 

 Beliau menjelaskan bagaimana komen-komen pengikutnya membantu beliau untuk sampai ke teori sendiri bahawa sesuatu yang berlaku di dalam kokpit pesawat.

 "Ia adalah pendapat saya bahawa sesuatu telah berlaku kepada juruterbang," kata Encik Geller. " Sama ada Juruterbang itu berada dalam situasi dipaksa untuk mengalihkan pesawat oleh suatu kuasa lain atau dia melakukannya dengan kehendaknya sendiri.

 "Itu adalah pendapat saya dan ia hanya pendapat saya. Ia adalah apa yang saya telah diperolehi dari perasaan intuitif peribadi saya sendiri." 

 Encik Geller berkata beliau telah diserang oleh beberapa orang di media sosial selepas meminta pengikutnya mengenai perasaan intuitif mereka .

 Bagaimanapun, beliau menegaskan bahawa dia tidak mencari publisiti dan soalan yang dia timbulkan itu adalah untuk membantu beliau membentuk kesimpulan sendiri. 

 Beliau berkata komen orang ramai adalah "menarik," dan ada diantaranya yang aneh dan pelik juga ada yang lebih logik. 

 Satu pengikut menulis: "Saya mempunyai keyakinan keatas kamu dan kebolehan istimewa anda. Jika anda dapat mencari minyak dan berlian, kapal terbang harus mudah Saya mengharapkan keputusan anda. Ayuh, keluarga-keluarga ini memerlukan kebolehan anda...." 

 Lain-lain memberikan pandangan mereka, termasuk yang pesawat telah diculik oleh makhluk asing, membuat pendaratan kecemasan di dalam hutan, atau ia mungkin telah ditembak jatuh oleh peluru berpandu sesat.  SUMBER
Comments
0 Comments

No comments :

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...