JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

JOM UNDI PAKATAN HARAPAN
JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

Saturday, March 22, 2014

Terbongkar - Rahsia kenapa Najib tidak mahu jawab soalan dari wartawan

 Sebaik sahaja selesai membacakan kenyataan bertulis sewaktu sidang akhbar MH370 tempohari itu, PM Najib yang enggan menjawab sebarang soalan dari wartawan telah bergegas mahu keluar dari bilik tersebut.

 Namun ada seorang wartawan luar,  Bob Woodraff dari ABC News telah menerjahnya kerana mahukan pengesahan PM Najib samada mereka (Polis) sedang membuat pemeriksaan rumah dua juruterbang pesawat yang hilang itu .Tetapi PM Najib buat dek sahaja.

I asked the Malaysia PMi if they searching homes 
of the pilots. He wouldn't respond.

 Saya telah bertanya samada mereka sedang memeriksa rumah 2 juruterbang tersebut.Dia tidak memberikan respon.

Malangnya, wartawan yang bertanya itu 
telah ditahan polis!
Tahu apasal? Rahsianya adalah mudah….. PM Najib memang tak tahu benda apa pun. Nak jawab soalan wartawan dari luar? Pengalaman lalu telah membuktikan kepada kita, PM Najib tak mampu nak jawap soalan semudah ini
Comments
3 Comments

3 comments :

Anonymous said...

LOL

Qaseh Bonda said...

Apalah yang dia tahu anak toh puan tu. Beli ayam pun kena kelentung singgit sekor...kangkung boleh dapat free kat tepi bendang tu dia sibuk2 nak turun harga. orang gi Mekah dah istihar merendah diri sebagai hamba dia punya syiok tonjol diri macam maharaja.

Kesiannnn....dah lama dah umno perintah seperti kata anak yaaasinnn...yang ye nye dah habis anak jantan dah dalam umno. Kerana bencikan watak seperti isteri PM sudah terjadi 1Rumah 1 pondan.

Anonymous said...

Nak jawab soalan macamana, sekolah pun tak habis. Cuma nasibnya baik sebab berbinkan Tun Abdul Razak. Kalau berbinkan nama lain jangan bermimpi boleh jadi menteri.........

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...