JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

JOM UNDI PAKATAN HARAPAN
JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

Friday, April 04, 2014

MH370 : Papagomo sepatutnya bersama penerbangan itu ...

 Papagomo sepatutnya ikut pergi bersama penerbangan MH370 yang hilang itu.Dia tentu lebih beruntung kerana tidak akan berhadapan dengan tindakan mahkamah yang mungkin dia dijatuhi 7 tahun penjara kerana dikatakan memberi keterangan palsu di mahkamah...

Dah lah hari tu kena perintah mahkamah bayar RM800,000 kepada Anwar Ibrahim setelah tewas dalam saman fitnah .....

Tidak akan ada siapa pun yang akan meratapi pemergian mu wahai Papagomo...Kah!kah!kah! Zahid Komidi yang pernah jemput ko menjadi tetamu kehormat Scorpene pun dah sahkan bahawa Papagomo itu adalah Wan Muhammad Azri Wan Deris (KP: 830121-03-5019). Lunyailah ko kali ini! 

 Menerusi blog barunya, Azri secara bodoh bertanya apasal Rafizi mahu menyamannya? kah!kah!kah! Another "Walk like me, talk like me, look like me but it's not me!" Ingat sama Lingam? In case korang dah lupa, sila klik sini


Antara yang ditulisnya :

Mengapa Rafizi Ramli budak suruhan rahum Ghouse mahu menyaman saya sedangkan yang menerbitkan artikel tersebut adalah blog Papa Gomo dan blog blog lain? Namun jika beliau Rafizi Ramli ahli parlimen Pandan Rafizi Ramli mahu menyaman saya, maka silakan kerana saya tidak gentar menjadi si pondan untuk takut dengan ugutan.

 Mahkamah tinggi tempoh hari memutuskan saya adalah pemilik blog Papa Gomo walaupun penafian telah saya lakukan. Bagaimana kreabiliti kepututusan hakim yang meletakkan saya bersalah sedangkan tidak ada sebarang bukti saya pemilik blog Papa Gomo? Adakah hakim hakim boleh dipercayai tidak berat sebelah atas keputusan yang telah dibuat?

 Rafizi Ramli melalui twitter menyerang saya dengan menakut nakutkan saya dengan hukuman 7 tahun penjara kerana dikatakan memberi keterangan palsu di mahkamah. Turut sama menyerang saya adalah N.Surendran ahli parlimen Padang Serai dan Lathefa Koya ahli majlis tertinggi PKR yang juga bekas ahli majlis perbandaran Petaling Jaya. Lathefa Koya dan N.Surendran ini juga merupakan peguam kepada Dato Sri Anwar Ibrahim sewaktu kes saman Anwar ke atas saya.
Menteri Pertahanan dedah pembohongan Papagomo  

KUALA LUMPUR, 3 APR: Jawapan Menteri Pertahanan kepada soalan lisan Ahli Parlimen Pandan Rafizi Ramli mengesahkan bahawa Wan Muhammad Azri Wan Deris telah berbohong kepada mahkamah.
 Ketika memberi keterangan dalam kes saman Dato’ Seri Anwar Ibrahim, Wan Azri yang telah disahkan oleh Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur Februari lalu adalah pengguna nama samaran Papagomo mengaku tidak pernah berada dalam kapal selam Scorpene.

 Bagaimanapun, Menteri Pertahanan dalam jawapan kepada pertanyaan lisan Rafizi di Parlimen mengesahkan bahwa seorang yang bernama Wan Muhammad Azri Wan Deris (KP: 830121-03-5019) telah menaiki kapal selam Scorpene pada Disember 2011. Baca seterusnya – di sini
Comments
0 Comments

No comments :

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...