JERUSALEM

JERUSALEM
SOLIDARITI BERSAMA PALESTIN

Thursday, May 15, 2014

Nak jual kambing untuk kenduri nikah anak Mat Said

Bukan urusan jual beli kambing atau ayam untuk kenduri anak kahwin.
Gambar sekadar hiasan sahaja tiada kaitan dgn mana-mana saudagar
ayam atau kambing
Bekas menteri besar Terengganu, Datuk Seri Ahmad Said mengakui didatangi oleh beberapa ahli PAS memujuknya membeli kambing mereka untuk kenduri kawin anaknya nanti....Tetapi dia telah menolak dengan baik."Hambo tok seh!"  Katanya ringkas.

Korang tahu tak siapa yang terhegeh-hegeh nak jual kambing kat Mat Said kali ni? Tentu bukan calang-calang saudagar yang datang nak niaga kambing dengan Mat Said. Tak lama nanti, tentu Mat Said akan dedahkan siapa saudagar kambing itu.

Bila Mat Said dedahkan nama-nama orang PAS tu, janganlah pula ada yang  TERKEJUT lari terkeluar PAS pula nanti! Atau belasah pula Mat Said sebagai STUPID! 
Ayat saya very simple : "Din Ayam" bukan Din macam ayam!
(Ini seropa kes pill kudha tak sebut nama! Nizar tak boleh saman...)
Buat masa ini Mat Said cuma kata 'beberapa orang PAS'....tanpa menyebu nama mereka.Korang bacalah sendiri di sini
Comments
4 Comments

4 comments :

Anonymous said...

Jahat mung ni hussein...

nyo komeng said...

makin gila babun mabuk ketum lah ko usin.

asyik reka cerita ambil dari sumber yang tak jelas.

Anonymous said...

Blog ko ni merapu sangat la husing.xde fakta

Alhusseyn Alhusseyn said...

Itu sahajakah yang kaum UG boleh komen? Balaslah dengan hujah...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...