JERUSALEM

JERUSALEM
SOLIDARITI BERSAMA PALESTIN

Sunday, June 22, 2014

Azri Jadi nelayan, Papa Gomo jadi tukang balun....



Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur semalam menolak permohonan Wan Muhammad Azri Wan Deris menangguhkan bayaran ganti rugi sebanyak RM800,000.Baca seterusnya di sini

Ada pula yang menyindir dalam face book dengan menulis :
"....Saya nelayan pantai, kais pagi makan pagi, kais petang makan petang. tapi saya tinggal di rumah besar, ada motor besar, ada pejabat besar, utk pendapatan luar. saya tulis blog, nak jadi 'king blogger' saya keluarkan video 'blue'.saya buat fitnah saya kena saman, saya boleh bayar RM100.00 sahaja, saya ingat nak bayar dgn joran Rm3ribu sebagai batter trade.. tp siapa pula nak bayar RM5ribu. Saya ada funder, funder pula menantu Menteri. Apa menantu menteri suruh buat, saya buatlah, asal saya senang."
Blogger haprak ni balas.....dia sindir  kononnya penulis tu pernah raba bontol orang ....


Kah! kah! Depa gaduh sakan kat face book. Dia balas balik :


Dia juga dedahkan ,rupa-rupanya blogger haprak ini kaki balun! :


Aku sengaja sensor gambar tu... Kalau korang nak sangat tengok gambar porno tu, korang carilah sendiri...Hi! Hi! Hi!
Comments
0 Comments

No comments :

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...