JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

JOM UNDI PAKATAN HARAPAN
JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

Friday, June 27, 2014

Tunggu BRIM kalau nak tengok Panda..


KUALA LUMPUR, 27 Jun - RM50 dikenakan untuk melihat panda gergasi apabila Pusat Pemuliharaan Giant Panda (GPCC) dibuka kepada orang ramai esok.

 Bayaran bagi pengunjung berumur 12 tahun ke atas, termasuk tiket masuk Zoo Negara RM30 dan RM20 tambahan untuk memasuki pusat panda.

 Kanak-kanak di bawah 12, bagaimanapun, boleh mendapat kemasukan percuma mulai esok hingga 27 Julai.

 Warga asing akan dikenakan RM50 (dewasa), RM25 (kanak-kanak berusia tiga hingga 12) dan RM40 (warga emas berusia 65 tahun ke atas) di samping bayaran masuk ke Zoo Negara.

 Tidak ada caj tambahan untuk orang kurang upaya.

 Naib Presiden Kebun binatang ini, Rosly @ Rahmat Ahmat Lana berkata selepas 27 Julai, yuran bagi rakyat Malaysia akan menjadi RM10 untuk kanak-kanak berumur tiga hingga 12 dan RM15 untuk warga emas yang berumur 65 tahun ke atas.

 "Mungkin ramai yang mengatakan yuran agak terlalu mahal tetapi ia adalah sesuai dengan tahap pengurusan yang kita berikan kepada panda," katanya kepada pemberita semalam di GPCC.  SUMBER
Comments
4 Comments

4 comments :

Anonymous said...

hehehe tak kebuloq laa nak pi tengok panda.

Anonymous said...

Aku tak dapat Brim dan aku tak minat nak tengok Panda...!

Anonymous said...

"All comments must be approved by the blog author."
Mana kebebasan bersuara pengomen?????

Alhusseyn Alhusseyn said...

Sila berikan pendapat atau pandangan anda dengan rasa bertanggungjawab. Sila gunakan bahasa yang sopan dan beradab dan berfakta.Admin mempunyai hak mutlak untuk menyiarkan atau tidak menyiarkan komen anda. Terima kasih. - apahal lu nak bebas macam mana ? Lu ikutlah kalau lu suka, tak suka, lu bikin blog sendiri....tak siapa mau marah lu, Ok?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...