JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

JOM UNDI PAKATAN HARAPAN
JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

Friday, July 04, 2014

Inilah rahsia untuk jadi muda dan memikat gadis idaman anda

Seorang lelaki Taiwan, Wu Lei, 54 telah membuat 'gempar' apabila dia membuat gaya rambut yang agak luar biasa - bersudut tepat ke atas dan rata untuk menjadikan dirinya kelihatan lebih muda.

"Saya menggunakan gaya rambut ini kerana saya mahu kelihatan seperti seorang lelaki berusia 20-an 30-an untuk menarik minat seorang gadis berusia 23 tahun yang telah 'rejek' saya. Atau mana-mana gadis ."

 Tetapi, gadis itu masih tidak juga minat kepadanya, kerana menurut kata gadis remaja itu, "Dia kelihatan seperti mainan LEGO plastik atau watak dari permainan video Warcraft!"

 Walau bagaimana pun, Wu kini menjadi tarikan orang ramai di jalan-jalan. Mereka gemar mengambil gambarnya.

 Adakah anda juga mahu kelihatan muda sepertinya? Senang saja.... 


 Beliau menggunakan dua tin gel dan menghabiskan dua jam untuk melakukannya! Dia hanya perlu sikat sekali setiap 15 hari untuk membuang rambut yang sudah mati. Anda cubalah sendiri dan bersiar-siarlah di mana-mana Bazar Ramadhan ....tentu orang ramai akan menggelupor!
Comments
2 Comments

2 comments :

Anonymous said...

Rambut pesen ni suai sgt kat Rosmah Mansor. Rambut dia tu kurang kemas gerebang cam sarang tabuan klau tukar camni mesti nampak lebih kemas dan lebih bergaya.

Alhusseyn Alhusseyn said...

Jgn mudah terpedaya dgnnya... dia tu bukan ada rambut sebagaimana yg dia tonjolkan mengerbang itu.Semuanya itu rambut palsu seperti bini Mahathir....sbb tu tak ada sehelai uban pun...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...