GOPENG

GOPENG
JOM BERSAMA PAKAAN HARAPAN

Wednesday, August 27, 2014

Tunggu apa tunggu? sertailah Umno!


Ahli-ahli PAS yang mahu parti Islam itu meninggalkan gabungan Pakatan Rakyat (PR), harus meninggalkan parti itu, kata Ahli Parlimen Shah Alam Khalid Samad hari ini.

 Khalid, yang merupakan seorang anggota Jawatankuasa Pusat PAS berkata, jika ahli-ahli parti berasa parti itu lebih baik tanpa PR, maka mereka harus meninggalkannya dan menyertai Umno.

 "Apabila ahli ini pergi, barulah PAS akan dapat menjadi anggota yang efektif dalam PR," kata Khalid pada sidang akhbar di pusat perkhidmatannya di Shah Alam.

 "Sudah tentu, dalam PAS ada berlaku perbezaan pendapat dan pandangan alternatif," katanya, mengakui ada puak dalam PAS yang tidak bersetuju dengan PR.

 "Sebab itu saya katakan, mereka yang tidak bersetuju PAS tidak harus bersama dengan PR perlu meninggalkan parti dan pergi ke tempat lain." - Berita penuh di sini
Comments
6 Comments

6 comments :

Anonymous said...

Spot on YB Khalid Samad!!! Allah dah tunjuk perangai buruk geng UG ini dari kepala sampai ke usus. Mereka yang patut cepat-cepat keluar PAS dan masuk UMNO atau buat parti sendiri. Kuat menipu berbohong tak habis-habis....ularmak betul. Siakap Senohong Gelama Ikan Duri, Bercakap Bohong Lama-Lama Jadi M.....i. Tolong habiskan pantutnya.

Anonymous said...

SIAKAP SENOHONG GELAMA IKAN DURI SUKA CAKAP BOHONG MACAM HJ HADI...OPPPS DIN AYAM

Anonymous said...

sapa yang rasa dia di puak UG apa lagi bole brambus masuk amno...2351

Anonymous said...

0505sapa yang rasa dia di puak UG apa lagi bole brambus masuk amno...2351

Anonymous said...

zikir UG lagi. hehehe. Org pas tak suka pr je mesti dicap geng UG. hehehe.

Bukanke patut "tak setuju dengan pas" sila keluar dari pas?

Takpelah ikutlah anwar ibrahim. kita marah umno nepotisme. tp anwar buat nepotisme dia okay je. hehehe

pantun siakap sinohong tu sesuai dengan al-husseyn ni. Dia punya benci kat hadi sampai dia sanggup berbohong dan siar berita bohong. hehehe. free-free je hadi dpt pahala, dpt cover dosa-dosa dia. yg rugi al-husseyn juga.





Anonymous said...

aslkm.

Dah dengar kenyataan wong chen berkenaan siapa yang mahu Unity Goverment?

Orangnya adalah anwar. anwar UG

Jadi, sapa2 yg rasa dia puak anwar apa lagi boleh berambus masuk umno.

fikir2 lah sebelum sebar khabar berita.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...