JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

JOM UNDI PAKATAN HARAPAN
JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

Friday, September 05, 2014

Merapu raban ingat PAS ni dia punya sorangkah?


Orang tanya sebab nak tahu. Tapi dia tak nak bagi tahu....Dah tu pula minta jangan serkap jarang.....

Surat-menyurat diuruskan secara terus antara Hadi dan istana tanpa melalui pejabat Setiausaha Agung.

"Kami, AJK PAS Pusat tidak tahu menahu akan nama baru ini kerana ia tidak diputuskan dalam mesyuarat Jawatankuasa Kerja PAS Pusat sebagai badan eksekutif yang mengendalikan urusan harian pentadbiran dan strategi parti," kata Mat Sabu.

Woit? Sampaikan Mustafa Ali SUA , Mat Sabu Timbalan Presiden dan lain-lain AJK PAS pun tak boleh tahu?? memang tahap merapu raba Nakhoda ni...Dia ingat PAS ni dia punya sorangkah?

Presiden PAS enggan dedah calon MB Selangor

PAS dilihat terus berteka-teki tentang isu calon menteri besar Selangor apabila Presiden parti itu Datuk Seri Abdul Hadi Awang hari ini enggan mengesahkan pencalonan yang dikemukakan.

 Ketika ditanya pemberita, Hadi meminta pihak media supaya tidak serkap jarang mengenai sama ada nama Presiden PKR Datin Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail tersenarai dalam nama 3 calon yang dikemukakan PAS kepada Sultan Selangor Sultan Sharafuddin Idris Shah.

 "Saya tidak mahu media serkap jarang dan terserah kepada istana kerana PAS berpijak atas konsep Raja Berperlembagaan.

 "Saya tak boleh sebut. Setelah saya serah pada Sultan saya tidak lagi boleh sebut apa-apa kerana tidak mahu mendahului kenyataan istana," katanya kepada pemberita ketika ditemui di kediamannya selepas kuliah Jumaat di Rusila di Terengganu, hari ini.

 Hadi turut enggan mengesahkan nama yang dikatakan 3 calon yang dikemukakan PAS atau sama ada 2 calon asal - Dr Wan Azizah dan Timbalan Presiden PKR Azmin Ali - kekal dalam senarai seperti yang diputuskan PAS pada mesyuarat anggota jawatankuasa pusat parti itu 17 Ogos lepas. – Bernama, 5 September, 2014. -  SUMBER
Comments
1 Comments

1 comment :

Anonymous said...

mmg betul bro
dia perasan dia ingat PAS ni dia punya
penjilat UG bro...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...