JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

JOM UNDI PAKATAN HARAPAN
JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

Monday, October 20, 2014

Ini ropa Syaitan Manusia.....


Sungguh mengerikan - ada manusia yang minat menyerupai syaitan dengan tanduk tertanam di dahi dan di lengannya.

Tapi ini tidak ada kostum Halloween atau  trik make-up yang pintar, ia adalah satu cara hidup bagi Caim Mortis kelahiran Colombia. 

 Berusia 42 tahun itu, telah menghabiskan 11 tahun mengubahsuai tubuhnya termasuk memiliki bola mata ditatu sepenuhnya hitam, implan kulit seperti tanduk dimasukkan ke dahi dan lengan dan menusuk tanduk.Hasil daripada baik pulih badan keluarga Caim taat Katolik telah mengancam menolak beliau lalu beliau berpindah dari Colombia ke Mexico di mana orang lebih menerimanya. 


Caim berkata: "Apabila manusia pertama kali melihat saya reaksi normal mereka akan terkejut atau kagum.

"Perkara pertama yang ditanya kepada saya adalah "Adakah ia sakit?" Atau "  Siapa yang melakukan semua ini kepada kamu?""Salah satu motivasi utama bagi pengubahsuaian tubuh saya sendiri telah menjadi unik dan berbeza dibandingkan dengan orang lain di dunia.

 "Budaya pengubahsuaian tubuh telah wujud berkurun-kurun lamanya, ia bukan sekadar fesyen atau trend sementara walaupun orang-orang menganggapnya." 

Seperti Caim, banyak orang ingin menonjol dari orang ramai, dan ia membantu mereka dalam pekerjaan sebagai seorang artis tatu dan pelukis badan.Beliau sedang bersedia untuk memulakan kerjaya barunya sebagai seorang DJ Halloween ini dengan lain DJ, Gisella, yang akan memainkan bahagian daripada "Angel" kepada syaitan di atas pentas. 

Caim berkata: "Saya terlibat lama dalam muzik, terutama gaya Latin, Tarian Muzik elektronik dan adunan dunia dan saya sudah berlatih sebagai seorang DJ untuk beberapa bulan.
Comments
0 Comments

No comments :

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...