JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

JOM UNDI PAKATAN HARAPAN
JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

Thursday, October 30, 2014

Meh sini sat, macai -macai Zulkifli Kulum!

 Aku ingat Nik Abduh dari PAS tu saja yang dah jadi macai Perkasa.... Rupa-rupanya member dari PKR pun ada juga.... hairanlah juga aku bila jengok blog ini - penyokong kuat PR suatu ketika dulu, tapi dah jadi macai Zulkifli Kulum pula dah. 

Ini semua gara-gara marahkan kepada Anwar dan terlalu kasihkan MB lama si Khalid Ibrahim.... alahai... takkanlah sampai macam tu punya bingai sampai dah tak kenal mana musuh dan mana kawan...Ni aku ada cerita untuk kamu  macai-maci Perkasa hazamkan!


(Malay Mail Online) - Sokongan untuk pelantikan kontroversi Datuk Seri Gopal Sri Ram sebagai peguam utama membela Datuk Seri Anwar Ibrahim dalam berprofil tinggi liwat rayuan yang terakhir itu datang dari sumber yang tidak dijangka pada hari ini, sebagai peguam yang diupah oleh kerajaan untuk membawa pihak pendakwaan itu berkata tidak ada yang salah dengan seorang hakim bersara berdiri di sisi lain daripada Bar lagi. 

Peguam swasta terkemuka Tan Sri Muhammad Shafee Abdullah memberitahu pemberita bahawa Anwar mempunyai hak untuk memilih sesiapa yang dia ingin menjadi peguam, termasuk bekas hakim, dan menambah bahawa Gopal juga mempunyai kebebasan untuk menerima pekerjaan. 


 "Saya tidak fikir kita boleh menyekat sesiapa termasuk seorang bekas hakim. Ia adalah pilihannya. 

 "Malah, Ketua Hakim Negara telah membuat komen mengenai perkara ini, tidak ada sekatan di sini," kata Muhammad Shafee di Istana Kehakiman di Putrajaya, selepas Mahkamah Persekutuan mendengar rayuan Anwar terhadap sabitan liwat ditangguhkan  ke esok (hari ini).
Comments
3 Comments

3 comments :

Anonymous said...

Betul tu Admin..... Omakkau, Pakkaramu, GANR dan Aspan Alias blogger yang meroyan dan seperti api dalam sekam buat parti sendiri dan PR. Buat malu sahaja menjadi blogger kalau sifat macam ikan kering - mata sentiasa terbuka tapi tak nampak apa-apa. Tolonglah jadi blogger yang lebih beramanah dan postkan cerita yang berfakta dan bukti yang sempurna. Itu sebabnya blog MSO, Al-Husseyn, Shahbudin, Mountdweller, Addin dan waima Hisahmuddin Rais (TT) sekalipun ramai pengunjungnya kerana mampu mempertahankan integriti dan cenderong kepada kebenaran. Trm kasih

Anonymous said...

peguam melayu gagalist yg membantah

Anonymous said...

Demi kelangsungan menentang kezaliman Umno, kita penyokong PR perlu elakan permusuhan sesama kita untuk menumpukan kekuatan yg padu melawan Umno.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...