JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

JOM UNDI PAKATAN HARAPAN
JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

Thursday, October 09, 2014

Menteri yang tiada maklumat....hanya makan gaji buta?

MP Puchong, Gobind Deo Singh semalam bertanya jika Putrajaya sengaja melengah-lengahkan ekstradisi Rizalman sejak tuduhan ke atasnya diketahui umum, kira-kira lima bulan lalu.

Menteri Pertahanan Datuk Seri Hishammuddin Hussein berkata beliau tiada maklumat baru tentang bila Rizalman akan diekstradisi.

 Hishammuddin menuding jari kepada New Zealand dalam kelewatan untuk mengekstradisi bekas atase, Muhammad Rizalman Ismail ke New Zealand atas tuduhan jenayah seks.

 "Terakhir yang saya tahu, ia di pihak mereka," katanya ringkas pada sidang media di lobi Parlimen hari ini.Baca sepenuhnya di sini

Aku sebelum ini pun ada timbulkan persoalan ini di sini. Aku tumpang gembira bila isu ini ditanyakan oleh MP Govind Deo. Maka aku berharap sangat akan adalah sesiapa yang kat KL tu pi tanya kat kedutaan New Zealand untuk mengesahkan perkara ini. Mintalah sangat adalah wartawan yang akan melakukannya.
Comments
1 Comments

1 comment :

Anonymous said...

"Dan sesiapa berbuat kejahatan seberat zarah, nescaya akan dilihatnya." 99:8

berapa beratkan dosa fitnah? tentunya ia jauh lebih besar dr zarah atau atom. memfitnah sama dosa dgn membunuh kemanusiaan.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...