GOPENG

GOPENG
JOM BERSAMA PAKAAN HARAPAN

Wednesday, January 21, 2015

Mohon dihentikan fitnah nista ni

Dukacita dimaklumkan bahawa wasap berkaitan TGNA menggunakan nama Dato Phahrolrazi.. Presiden PasMa adalah palsu dan tdk benar semata2. 

Pembikinan dan penyebaran maklumat yg berniat jahat dan mengeruhkan suasana.

 Jam 2 ptg tadi (Rabu 21 Jan) Dato Phahrol masih bersama saya di Pekan Rantau Panjang, Kelantan, seblm beliau berlps pulang ke Kedah melalui jln Thailand. Mungkin waktu ini, jam 6 ptg...Dato Phahrol blm lg sampai di Kedah.

Beliau sentiasa dimaklumkn perkembangan semasa keadaan kesihatan TGNA.

Mohon dihentikan fitnah nista ni.

Tksh. 
Hj.Che Norddin Che Hussin
Pen.SU Agung PasMa

Berita palsu yang sedang disibarkan

Salam takziah diucapkan kepada kaum keluarga YB. Dato' Nik Abdul Aziz Nik Mat atas kembalinya beliau kerahmatullah sebentar tadi di Wad ICU, Hospital USM, Kubang Krian, Kelantan. Pemergian beliau merupakan satu kehilangan besar terhadap gerakan Islam Malaysia khususnya dan dunia Islam amnya. Moga beliau ditempatkan di kalangan mereka yang beriman. 

Al-Fatihah.
YB Phahrolrazi Mohd Zawawi 
Presiden Persatuan Ummah Sejahtera Malaysia (PasMa)

Penafian dan penjelasan YB Phahrolrazi

Saya baru sampai di rumah sekitar jam 7.15 ptg tadi dari Kelantan, memandu sendiri ditemani Hj Taib Changloon melalui Thailand dari Rantau Panjang ke Bukit Kayu Hitam yg mengambil masa hampir 5 jam. Dlm tempoh berkenaan tidak ada servis internet dan jika ada pun x boleh baca kerana memandu jauh sekali nak tulis mesej atau kenyataan. Bila sampai di Bukit Kayu baru lah ada servis hp, maka bertalu2 call masuk minta perjelasan menngenai kenyataan Ta'ziah Presiden PasMa yg sedang viral di alam cyber. Orang2 yang waras boleh dan mampu menilai serta menapis perkara yang disebar di alam cyber sama ada benar atau palsu. ~ sumber wassap
Comments
1 Comments

1 comment :

bunbinban said...

masa mula2 member forward kat aku dlm wassep grup ttg kononnya TGNA dah ninggal...aku dah syak lain dah sbb nape Pahrolrazi yg kuar statement. Aku google xde. aku cek tweet pun xde...sah benda ni fitnah terhadap Pahrolrazi dan TGNA. Ni masaalahnya bila berpolitik cara melayu bkn islam.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...