JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

JOM UNDI PAKATAN HARAPAN
JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

Monday, February 23, 2015

PENAIKTARAFAN DARI BARUA KEPADA SYAITAN.

 Perwakilan Ulama PAS Kedah mengesahkan kenyataan Nasharudin Mat Isa sebelum ini bahawa " Tak semua dalam UMNO itu Syaitan dan Tak semua dalam PAS itu Malaikat.. "

 Point PAS dan UMNO sudah hampir sama..

 Ulama PAS mendakwa dalam UMNO pun terdapat mereka yang baik yang mahu melaksanakan HUDUD.. DAN dalam PAS tak semuanya Malaikat, buktinya di dalam Pesidangan Muktaqa Ulama PAS yang berlangsung di Sedang Jaya semalam Ulama PAS Kedah mendakwa dalam PAS terdapat ramai Syaitan..

 Point Hujah PAS bahawa dalam UMNO juga terdapat golongan umat islam yang baik DAN dalam PAS terdapat Syaitan ini telah disepakati bersama oleh UMNO dan PAS.. MAKA Point serta hujah ni sudah bertemu titik persamaan dan hampir bercantum..

 Titik persamaan inilah yang akan menguatkan kebersamaan UMNO dan PAS di dalam percaturan politik mereka..

 PEMBIUSAN MINDA ( DOKTRIN ) SEDANG DIJALANKAN OLEH MSU

 Doktrin dalam UMNO terdapat juga Umat Islam yang baik ini sedang diusahakan oleh MSU agar Ahli PAS lebih mudah menerima UMNO sebagai rakan politik mereka..

 Doktrin dalam PAS ramai Syaitan adalah bagi Ahli PAS menolak golongan Professional dalam PASMA Doktrin juga dilakukan dengan memburuk-burukan DAP serta PKR agar Ahli PAS bersedia menolak kedua-dua parti tersebut..

PASMA diserang bertali arus kerana PASMA adalah batu penghalang yang cukup besar dalam usaha PAS dan UMNO menjayakan titik persamaan UMNO dan PAS.

 Justeru itu UMNO menyediakan ruang yang cukup besar bagi PAS menyerang PASMA di dalam RTM dan Astro Awani..

 Tahniah buat Nasarudin Mat Isa kerana anda seorang utusan atau agent yang hebat...


Teuku Zacharyah Iskandar 
Comments
0 Comments

No comments :

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...