JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

JOM UNDI PAKATAN HARAPAN
JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

Saturday, February 21, 2015

Pengantin perempuan pilih tetamu ganti bakal suami yang sawan

Pasangan sedang bertukar-tukar kalungan 
bunga apabila pengantin lelaki diserang sawan 
 Seorang pengantin wanita India dilaporkan menukar pengantin lelakinya kepada tetamu majlis di pertengahan majlis yang sedang berlangsung selepas tunangnya secara tiba-tiba diserang sawan.

 Jugal Kishore, 25, dilaporkan tersembam ke bumi semasa acara tradisional "varmala", bertukar-tukar kalungan bunga di bandar utara Rampur.

Penyakitnya adalah satu kejutan kepada bakal isterinya, Indira berusia 23 tahun, yang nampaknya marah kerana dia dan keluarganya tidak diberitahu penyakit sawan Encik Kishore.

 Daripada membatalkan majlis perkahwinannya, dia segera memilih tetamu yang ada, Harpal Singh, adik ipar kakaknya, untuk menggantikan tunangnya itu.

 Bersahaja memakai jeans dan jaket kulit, Harpal Singh menererimanya,  Times of India melaporkan.

 Selepas pertukaran itu , majlis perkahwinan diteruskan seperti yang direncanakan sehingga Encik Kishore kembali semula dari hospital.

  Setibanya di majlis perkahwinan sendiri, dia terkejut kerana tunangnya sedang diraikan perkahwinannya dengan orang lain, dia dan saudara-maranya dilaporkan cuba memujuk Indira untuk mengubah semula keputusannya.

 Apabila diplomasi gagal, maka berlakulah pergaduhan yang ganas melibatkan pinggan dan kutleri.

 Keluarga Encik Kishore kemudian memfailkan aduan di balai polis Milak tempatan tetapi menarik semula selepas saudara-mara yang lebih tua campur tangan.

 RP Solanki, seorang pegawai di balai itu , memberitahu Times of India dua orang tetamu perkahwinan telah ditahan. ~ sumber
Comments
0 Comments

No comments :

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...