JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

JOM UNDI PAKATAN HARAPAN
JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

Monday, March 02, 2015

Adakah ini barua yang Nik Abduh maksudkan?

 Sebelum entri ini, tentu kalian sudah baca kenyataan at-Takiri tentang adanya usaha menggulingkan Presiden PAS. Nampaknya puak-puak ni dah semakin seronok sangat nak main guling-guling.....ni ada pula kenyataan dari puak yang sama : Nik Abduh akui ada 'barua' dalam PAS , manakala Dr Zuhdi dakwa wujud gerakan jatuhkan presiden sejak 1998.Nik Abduk kata, "Saya bahagia kerana ayah sempat melihat perkara ini sebelum meninggal dunia"


Manakala Zuhdi pula berkata, "Ia muncul selepas itu dan sekarang ini semakin parah"

Saya sudah ulas kenyataan Dr Zuhdi di entri saya yang lalu  di sini 


 Apakah Nik Abduh pernah tunjukkan kepada almarhum ayahnya gambar dibawah ini? Dan apakah Dr Zuhdi juga ketahuan mengenai gambar dibawah ini yang mahukan Hj Hadi 'RESIGN'?

 Bukankah 'Kuang Ajaq' namanya, merujuk Hj Hadi sebagai Hadi sahaja? Ropa-ropanya memang dah budaya puak ni memang suka pangkah muka orang yang depa tak suka! (Tak heranlah depa dok pangkah muka-muka Jebon!)

Berlaku di Terengganu sendiri. Siapa yang baju biru  tu?
  Kalian tengok betul-betul siapa yang sedang berdemo suruh Hj Hadi letak jawatan. Ini bukan gambar edit. Dari khazanah lama! ha!ha! ha!

  Apakah perbuatan at-Takiri yang terlibat mahu menggulingkan Abdul Hadi adalah sama seperti cubaan berkempen dari sesuatu yang afdal kepada tidak afdal?

  Agaknya siapakah yang at-Takiri fikirkan paling layak untuk ganti Hj Hadi sebagai presiden ketika ini?  
Comments
3 Comments

3 comments :

Anonymous said...

terbaik!!! mesti mangkuk tu dah lupa apa yg dia buat dulu. ataupun dia sangka org lain tak ada bukti.

mana nak letak muka?

Amuraria said...

bila over 'wala' & terlampau fanatik maka bermaki & celuparlah akan keluar dari konon-konon ulamak ! ABU & lawan geng pro 'ug' yang pengkhianat sebenar !

sizzly7761 said...

Kan dah kantoi! Rupanya At takiri ' barua' dan musuh dalam selimut @ telunjuk lurus kelingking berkait! yang Nik Abduh tuduh! Atau bila kena pada yang berserban...di panggil munafik kasi bunyi islamik sikit? Satu lagi pesanan pada nik abduh..jgn jual nama almarhum TGNA (biarpun dia ayah kamu) sebab TGNA sudah tiada untuk meng iyakan atau menafikan kenyataan nik abduh bahawa TGNA bahagia menyedarinya sebelum meninggal.. sepanjang TGNA sihat dan sampai saat sakit yang masih boleh bercakap..mengapa statement begini tidak marhum TGNA nyatakan? Kalau nak kuatkan kecenderongan kita jgn sampai guna nama TGNA... kesian Marhum TGNA yg disanjungi....ingat...iman tidak dapat diwarisi!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...