JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

JOM UNDI PAKATAN HARAPAN
JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

Saturday, March 07, 2015

HIMPUNAN SOLIDARITI DATO' SERI ANWAR IBRAHIM - Surat Palsu cuba sabotaj

Hj Hadi bersama pemimpin utama Pakatan Rakyat, Anwar Ibrahim
 ketika demontrasi BERSIH 3 tidak berapa lama dulu
Setiausaha Akhbar Presiden parti Shamsuri Ahmad Muhktar kata Datuk Seri Abdul Hadi Awang  berkata:

 "Tidak ada apa-apa kenyataan yang dikeluarkan oleh presiden. Beliau akan keluar dengan satu tidak lama lagi," katanya.Baca lagi  di sini 

 Surat disebelah ini sedang beredaran di media internet. Surat ini adalah palsu. Menurut sumber, Hj Hadi tidak berada didalam negeri waktu ini.

 Surat palsu ini menyatakan kononnya PAS menolak sekeras-kerasnya amalan demonstrasi dan kononnya Hj Hadi menyeru seluruh Kepimpinan dan Ahli PAS seluruh negara untuk TIDAK MENYERTAI HIMPUNAN SOLIDARITI DATO' SERI ANWAR IBRAHIM pada 7 Mac 2015 (hari ini)

   Ini adalah antara kerja jahat golongan yang benci sangat kepada Anwar. Kalian bolehlah agak-agak saja....Awas tindakan provokasi yang mungkin golongan ini lakukan hari ini. Selamat berjuang kepada kalian semua!
Comments
1 Comments

1 comment :

Anonymous said...

Sudah terang lg bersuluh hahaha...cepat2 je hussin istihar surat tu palsu dan mmg surat tu palsu pun dan hussin kali ni tidak hentam pemimpin ug tu hahaha malah lemah lembut pulak dia hahaha kenapa hussin takut orang pas tak pergi himpunan tu ke?pkr dan dap tak cukup orang ke?hahaha...hussin gabra semacam je kalau program parti pkr yg dia sanjung cuba disabotaj hahaha...nampak sangat hussin tua ni dah tersasul dan gelojoh hahaha...kantoi dah kau hussin tolol hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...