JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

JOM UNDI PAKATAN HARAPAN
JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

Friday, April 10, 2015

Mahathir tanya kenapa Najib bengkok....Najib jawab Jambatan Bengkok!

  Tun Dr Mahathir Mohamad berkata, saya bertanya Najib soalan mudah tetapi tidak menjawab soalan-soalan tersebut, sebaliknya meminta orang ramai untuk menyokong beliau. 

 Saya ingin minta penyokong Najib sama ada sokongan mereka bermakna kehilangan 42 bilion Ringgit adalah okay, bahawa tidak ada keperluan untuk sekurang-kurangnya menjelaskan dari mana wang itu. Jika begitu sikap anda, pergi beritahu Daim, Tengku Razaleigh, Shahrir Samad dan Khairy Jamaluddin supaya mereka "tutup mulut"!

Dr Mahathir membangkitkan mengenai hutang RM42 bilion 1Malaysia Development Bhd (1MDB) dan pembunuhan warga Mongolia Altantuya Shaariibuu. - Baca lagi di sini

  Dr Mahathir membangkitkan masalah dihadapi 1Malaysia Development Berhad (1MDB), dan mempersoalkan keperluan Putrajaya memberi kemudahan kredit hampir RM1 bilion kepada syarikat milik Kementerian Kewangan itu, di samping tindakan 1MDB membeli tanah kerajaan dan memeterai perjanjian diragui dengan PetroSaudi International. 

 Menjawap persoalan Dr Mahathir mengenai dakwaan Sirul yang merupakan bekas pengawal peribadi Najib bahawa beliau adalah "di bawah perintah" untuk membunuh Altantuya,  Datuk Seri Najib Razak  berkata:

 "Tidak ada bukti yang boleh mengatakan saya tahu Altantuya. Tiada gambar, tiada tulisan, tiada saksi. Dan pihak polis telah disiasat."

Najib dalam satu temu bual dengan TV3 malam tadi berkata, bahawa dia telah bersumpah bahawa dia tidak tahu wanita Mongolia Altantuya Shaariibuu dan tidak terlibat dalam pembunuhan itu secara langsung atau tidak langsung.

 "Perkara ini berlaku pada tahun 2008 ... lama dahulu."sumber

 Maka kita semua diberitahu bahawa Najib tidak tahu siapa Altantuya ...tetapi siapakah yang mengarahkan Sirul dan Azilah melakukan pembunuhan kejam itu? Mereka bertugas sebagai anggota Unit Tindakan Khas dan hanya melaksanakan tugas atas arahan dari pihak berkuasa yang lebih tinggi.Motif pembunuhan dan pihak yang mengarahkan pembunuhan itu terus menjadi misteri....

Kita nak tahu mengenai isu yang dibangkitkan berhubung 1Malaysia Development Malaysia Bhd (1MBD),mengenai kaitannya dengan jutawan Jho Low.... mengenai isu kekayaan keluarganya....

  Yang Najib pergi cerita pasal Mahathir pernah meminta beliau melaksanakan projek 'jambatan bengkok' untuk menggantikan Tambak Johor ke Singapura pasal apa ??? Mahathir tanya kenapa kamu bengkok wahai Najib!
Comments
1 Comments

1 comment :

Malaysiabaru said...

Seluruh rakyat Malaysia menantikan perletakan jawatan dua tokoh dunia.

Najib Razak dan Hadi Awang

Najib yg bergelumang dgn isu mongolia dan pembunuhannya. 1mdb . Ringgit jatuh banding baht dan Dollar. Paling teruk gst dah bikin Malaysia kalut.

Hadi Awang yg menipu pakatan rakyat. Bersekongkol dgn musuh pakatan. Menghidangkan 'hudhud' sesat di parlimen dan mengkaburi sejuta ahli Pas untuk mermusuh dgn cina dan non Muslim

Turun lah dgn cara baik sebelum parah!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...