JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

JOM UNDI PAKATAN HARAPAN
JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

Wednesday, April 29, 2015

Memang Hj Hadi ni tak sehat.....Dia perlu rehat!

Korang semua jangan mudah berburuk sangka kenapa Tuang Presideng sehingga kini tak sempat nak jengok Rompin mahupun Permatang Pauh. 

Korang kena fahami bahawa kesihatan Hj Hadi tidak begitu baik sejak mengalami sesak nafas dan dimasukkan ke hospital di Istanbul, Turki pada Mei.

 Difahamkan selepas pulang dari sana, beliau sukar mengawal kemarahannya dan beberapa insiden memalukan berlaku seperti memarahi Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim yang mengunjunginya di Terengganu semasa kemelut menteri besar Selangor.

 “Presiden banyak berubah selepas masuk hospital di Turki dan seringkali membuat keputusan secara bersendirian. Mungkin sudah sampai masa untuk beliau berundur,” kata seorang pemimpin kanan PAS kepada The Malaysian Insider dengan syarat tidak dinamakan.

 Selepas mengeluarkan pendirian berbeza berulang kali dengan pemimpin PR, Hadi tidak menghadiri pelancaran Belanjawan 2015 PR dan pembentangan Bajet 2015 di Dewan Rakyat pada 10 Oktober lalu.

 Selasa lepas, Jawatankuasa Eksekutif Pusat (CEC) DAP meluluskan resolusi mendesak Hadi hadir ke mesyuarat Majlis Presiden PR dan setiausaha agungnya Lim Guan Eng berkata, Hadi perlu hadir bagi memastikan PR berdaya maju dan mendapat keyakinan pengundi.

 Sebelum itu, Hadi mengakui sendiri keadaan kesihatannya tidak berapa baik kebelakangan ini dan beliau perlu lebih banyak berehat, memaksanya menolak memenuhi jemputan ceramah yang diterima.

 Beliau juga dilaporkan Harakahdaily kelihatan sedikit susut tubuh badannya dan tersekat-sekat suaranya ketika berucap di Dewan Rakyat. ~  sumber


Kah! Kah! Kah! Tuang Presideng pergi berdakwah ke Singapura rupanya....patutlah tak mai gelanggang pertempuran....

Implementation of Islamic Law In Malaysia? Habislah depa semua kena kelentong........

Rang undang-undang persendirian yang nak dibentangkan Hj Hadi bukanlah rang undang-undang Hudud.......sebaliknya pindaan kepada Akta Mahkamah 1965 (Akta 355). Memang Hj hadi ni tak sehat.....perlu rehat!
Comments
5 Comments

5 comments :

pok amid littor said...

Cukup is cukup tuang presideng!!!

Malaysiabaru said...

Apa daa

Ciluk statement dari website kome...

Takpe wa tk minta permohonan maaf mcm yusni jaafar munafiq apco

pan said...

Sudah sampai masanya Tuan presideng kita ini berehat atau boleh jadi blogger bersama GANR untuk kebaikan ummah!!!

pan said...

Sudah sampai masanya Tuan presideng kita ini berehat atau boleh jadi blogger bersama GANR untuk kebaikan ummah!!!

Alhusseyn Alhusseyn said...

Malaysia baru sorilah...tapi aku tak pernah buka Malaysia Baru pun. Entri ini ada aku sertakan linknya. Maaflah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...