JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

JOM UNDI PAKATAN HARAPAN
JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

Wednesday, April 15, 2015

PEMILIHAN PAS SELANGOR: SPR MEROSAKKAN DEMOKRASI DALAM PAS!!!

Pengerusi SPR PAS Selangor, Prof Dr Sufian Husin
Apakah reaksi jawatankuasa pemilihan PAS berhubung dakwaan berikut :

1. Pemilihan DPP Kuala Selangor. Calon tidak mendapat makluman daripada SPR sedangkan cawangan cawangan mencalonkan beliau. Akhirnya KP GU menang tanpa bertanding.

2. Pemilihan di Puchung. Calon calon tidak dimaklumkan juga nama mereka dicalonkan sedangkan cawangan mencalonkannya. Hari mengundi YDP menang tanpa bertanding walaupun ada pencalonan lain dari cawangan.

 3. Pencalonan ajk PAS kawasan Klana Jaya. Tarikh tutup menjawab terima atau tolak petang semalam (13 April) tetapi separuh calon-calon tidak mendapat makluman SPR bahawa mereka dicalonkan. Sedangkan cawangan cawangan mencalonkannya.

 4. Pemilihan PAS Kawasan Shah Alam. Calon yang tidak dicalonkan langsung sebagai calon oleh cawangan cawangan, tetapi mendapat makluman bahawa nama mereka dicalonkan untuk jawatan tertentu.

 Banyak lagi kes kes yang sama di Hulu Selangor dan lain lain. Anehnya calon yang dikatakan pro GU tidak bermasalah.

 Maaf. Pengerusi SPR PAS Selangor. Prof Dr Sufian Husin. Sila jawab dan sila letak jawatan. Pemilihan paling buruk dalam sejarah PAS Selangor.

 Prof Dr Sufian Husin juga adalah SU SPR Pusat ketika kecoh pemilihan 2 tahun lepas berkait keciciran nama calon ajk PAS Pusat. Semua tuduh ianya dari Asmuni tetapi mereka tidak lihat Timbalan Pengerusi SPR adalah Dato Takiudin Hasan dan SU SPR adalah Dr Sufian Husin.

 Umum juga tahu Dr Sufian adalah 'bapa GU' yang kerap melakukan pelbagai serangan dan berhujah atas nama kelompoknya GU dalam pelbagai grup whatsapp dll. Kenapa orang 'bias' sebegini menjadi pengerusi SPR Pemilihan PAS Selangor!!!

 Tunggu pendedahan untuk penipuan di negeri negeri lain termasuk Melaka. Mengaku Pro Ulama. Pro Hudud. Tetapi jelas menipu untuk menang. ~ sumber wassap
Comments
3 Comments

3 comments :

Anonymous said...

menipu kan berdosa? tak takut ke azab api neraka? kalau rasa boleh tahan panas api lighter teruskan kerja zalim tu.

didunia kalau panas terlampau, org boleh mati dan tak rasa sakit lagi. tp di sana, tak boleh mati. kulit yg hangus akan diganti baru setiap kali.

Alam ini kalau didedahkan pada neraka sebesar lubang jarum pun boleh hangus! bygkan panasnya api neraka yg berwarna hitam!

insan ada dua pilihan sj setelah mati. Rest In Peace or Rest in Piss.

Anonymous said...

kalau boleh dibawa ke mahkamah, bawalah. biar seluruh dunia tau apa yg geng iblis bertopengkan agama ini sudah buat.

kebenaran mesti ditegakkan dan kemungkaran mesti dihapuskan.

bukankah itu maksud amal makruf nahi mungkar?

Anonymous said...

Pemimpin PAS yang buat kerja menipu dan memfitnah ingat mereka kalis api jika disambar api neraka di akhirat kelak.

Aku yang menjadi ahli PAS tertanya-tanya dulu kenapalah Pakatan Rakyat tidak memenangi PRU13 sedangkan majoriti adalah memihak kepada kita. Inilah hikmahnya, Allah nak tunjuk jika Aku serahkan kuasa negara ini kepada Pakatan Rakyat, segelintir pemimpin ini akan menjadi petualang dan pembelot kepada harapan rakyat yang menyokong mereka.

ALHAMDULILAH AKU UCAPKAN KEPADAMU YA ALLAH KERANA TIDAK MENYERAHKAN KEKUASAAN NEGARA INI KEPADA PEMIMPIN-PEMIMPIN TALAM DUA MUKA INI.

Kepada UMNO/BN kau orang boleh pergi jahanam bersama pemimpin-pemimpin PAS yang menjadi anjing-anjingmu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...