JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

JOM UNDI PAKATAN HARAPAN
JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

Wednesday, May 27, 2015

Pemimpin PAS UG buat kenyataan berserabut

Dua orang pemimpin PAS buat kenyataan berserabut....
Hj Hadi kata, PAS tidak berhasrat mahu meneruskan perjuangannya secara sendirian.Tapi mamat ni cakap lain pula .....Mana satu ni? 

Nik Amar kata, Muktamar Tahunan Pas ke-61 yang akan berlangsung di Kuala Selangor bulan depan akan menjadi medan penentu sama ada Pas akan berundur atau terus kekal dalam pakatan pembangkang.

 Timbalan Pesuruhjaya I Pas Kelantan, Datuk Mohd Amar Nik Abdullah berkata, pada umumnya: "Presiden (parti) boleh cadangkan, Majlis Syura (Ulama) boleh cadangkan (keluar daripada pakatan pembangkang) tetapi keputusan itu bergantung kepada muktamar ... kuasa itu kuasa muktamar. Itu adalah kaedah kami dalam organisasi." 

 Beliau bagaimanapun berkata, Pas Kelantan masih belum memutuskan untuk memberi sebarang cadangan keluar daripada pakatan pembangkang pada muktamar berkenaan. 

 "Ini kami tengok dalam muktamar ... kami dengar ucapan dasar (Presiden parti) dan dari situlah (kami akan buat keputusan). Jadi mungkin negeri lain ada cadangan, itu saya tidak tahulah. Tapi bagi Kelantan perkara berkenaan belum dibincangkan lagi," katanya. Baca lagi di sini
Comments
2 Comments

2 comments :

Anonymous said...

Amatlah malang bg pas ade presiden mcm hj hadi. umno sokong hadi sbb hadi ni weak point agar pr berantakan. jd cr paling berkesan untuk kukuhkan pakatan ialah ganti dengan presiden pas yg baru.

Anonymous said...

Betapa serabut serabut..berSERABUT

Yg SUMPAH berSUMPAH2!

Kaki SUMPAH..bapak seSUMPAH dah pon "SERABUT" negara jd nya


KakiFITNAH

BapakFITNAH tu

Pembawak FITNAH kakiFITNAH bapakFITNAH dah acapkali belit-PUTAR sgt2 lg berSERABUT yeop!


Apa..

Apa itu DASAR..

DASAR..DASAR kpd Islam itu adalah sbnr7CAHAYA yg maha7TERANG bg mnyuloh sgl keGELAPan-peNIPUAN-keZALIMan-peNINDASan-rasis-ASOBIYAH-ONAR-khianat-FITNAH yg "sengaja" djaja gara2 songlap-RASUAH yg mnindas & mlemaskan ummah!

DASAR..DASAR Islam itu adalah CAHAYA maha7TERANG yg dpt melihat serta dpt merasa merasa serta "bnar7MERASAI" manefestasi..

>>sbnr7ERTI kejujuran

>>sbnr7ERTI keikhlasan

>>sbnr7ERTI ketelusan/SUCI/transperency

>>sbnr7ERTI AMANAH/integrity

>>sbnr7ERTI merit/BAKAT yg bnar7ARIF-fatonah mncari solusi ummah

>>sbnr7ERTI cinta/KASEHsayang yg 'inclusive' yg brpaksikan Adam as sbg RAHMATAN lil'ALAMIN

>>smutlak7ERTI kbnaran/HAQ yg tiada w.pon skelumit mncari nobat-GLAMOR-title serta projek-ESOS-BALAK-proxy dll demi krn kpntinganDIRI-ASOBIYAH-melayu parti @ kroni!

DASAR

DASAR CAHAYA yg maha7TERANG diatas itu adalah CAHAYA yg dibawa semua nabi2 demi sbnr7KEJAYAAN-UNIVRSAL-hakiki dan KEREDHAAN ILAHI..Sbaliknya ..

DASAR..DASAR kpd onar-FITNAH adalah "induk-IBU" kpd sgl kecelakaan!

FITNAH adalah DASAR yg mnjd "asas-PUNCA" sgl KEGELAPAN-bejat-PEKAT yg sgt7GELAP!!

FITNAH adalah DASAR kpd pnyelewengan-ASOBIYAH-melayu-khianat-RASUAH yg sgt7PARAH!!!

FITNAH adalah DASAR perpecahan-KESUMAT-dendam yg seDASAR brsarang dgn sbnr2 NIAT jahat IBLIS dan juga syaitan!!!!Semoga..

Semoga, Insy'ALLAH..

Insy'ALLAH Ahmad Awang dpt mmbawa sbnr7CAHAYA yg maha7TERANG itu kembali utk sama2 dpt kita rasa-rasa-rasa & "bnar7MERASAI"nya demi harapan yg tinggi mnggunung dr sluruh rkyat Malaysia..amiiin ygRABUL'Alamiin

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...