JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

JOM UNDI PAKATAN HARAPAN
JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

Friday, May 08, 2015

Selawat selawat juga, rembat tetap rembat!

Suka pakaian putih, buat jenayah pun suka jenayah kolar putih !
 Malam ni akan ada MAULID AKBAR SELAWAT PERDANA 2015 Bersama Habib Umar Bin Hafidz & Para Ulama Dari Dalam & Luar Negara; bertempat di Dataran Masjid Putra, Presint 1, Putrajaya.

Gambar atas tu adalah acara pada tahun lepas....kelihatan Habaib Najib dan Abdul Azeez ikut-ikutan berselawat bersama Syech Abd Kadir Assegaf.

Hebat sungguh PM Najib dan Abdul Azeez, pengerusi Tabung Haji yang hanya lulus SPM sahaja. Mereka nampak segak dan alim berpakaian serba putih hinggakan ramai yang tertipu dengan pakaian  pak lebai seperti ini. 

Tidak hairanlah kalau Presiden PAS, Hj Hadi juga turut terpedaya dengannya. Mungkin Hj Hadi tak perasan apa yang PM Najib pernah ucapkan di sini.

Salawat, salawat juga, rembat tetap rembat! Najib sedang kepanasan dengan isu 1MDB yang mencatat kerugian RM668.55 Juta disamping tanggung hutang RM41 Bilion.(Baca di sini)

Yang mamak Abdul Azeez pula pecah amanah, wang caruman Tabung Haji dia gunakan untuk  selamatkan 1MDB yang sedang nazak.

Menurut laporan, Tabung Haji membeli dua bidang tanah di Tun Razak Exchange (TRX). Salah satu daripadanya dibeli dengan harga RM194 juta (RM2,860 sekaki persegi), dan satu lagi, RM578 juta (RM3,900 sekaki persegi). Pada mulanya Azeez telah cuba menafikan dakwaan tersebut, tetapi jelas terkantoi!

Memang puak-puak ni suka pakaian putih mulus hinggakan buat jenayah pun suka jenayah kolar putih !
Comments
3 Comments

3 comments :

Ritchie Blackmore said...

Macam paih jugak.Anta tengoklah bukit bukau di Kelantan banyak yg dogol cam kepala syeikh al hadi.Merembat sambil berselawat...

Anonymous said...

Kaum munafiq yg akan jadi bakaran api neraka bersama kafir

Malaysiabaru said...

Mat Malaya dah cabut lari...

Tolong intai pergerakan Non Omar

Umno tetap di kenang MAFIA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...