JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

JOM UNDI PAKATAN HARAPAN
JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

Monday, June 22, 2015

Berita Orang tercirit....

Hadi menafikan bahawa beliau menggelar pencabarnya Ahmad Awang sebagai calon DAP, sewaktu pemilihan parti itu baru-baru ini.

 "Saya tak kata dia calon mana-mana. Saya tidak ada keluar kenyataan begitu," katanya.

Ahmad dilapor berkata beliau sedang mengkaji untuk mengambil tindakan undang-undang termasuk terhadap presiden yang didakwanya menuduh beliau sebagai calon DAP dan beliau menyifatnya sebagai "fitnah".~ sumber

Komen al-Husseyn :

Betullah dia tak sebut nama.....dia cuma sebut : Belah ini ada ulama, belah itu ada ulama.Dua-dua ada ulama.Cuma satunya hak DAP hendak, satunya DAP tak nak...pilihlah.

Siapakah ulama yang Hj Hadi maksudkan 'belah itu ada ulama'? Ulama manakah yang mencabar Hj Hadi sewaktu pemilihan pada muktamar lalu? Bukankah itu semua jelas menunjukan kepada Ust Ahmad Awang?

Walaupun tidak menyebut nama, adalah jelas bahawa ulama yang Hj Hadi maksudkan "Cuma satunya hak DAP" itu adalah Ust Ahmad Awang. 


Harakahdaily -terpulang kepada ahli hendak pilih pemimpin pas
Comments
4 Comments

4 comments :

Malaysiabaru said...

Bubarkan parti ajaran sesat

Putar belit hadi dan ularrrmak makin merosakkan imej agama islam dan Malaysia 'negara islam'

Sampai bila umat islam tidak akn bertambah di Malaysia selagi ularrmak cap ayam berkeliaran

Anonymous said...

masa depan Pas akan makin gelap apabila dipimpin oleh hadi yang safih.. sifat riak akan timbul kerana rasa dirinya bagus. dan keluarlah perkataan2 nista dari mulutnya dengan harapan agar penyokong2 membelanya.. tetapi makin banyak baliau berbicara.. makin jelas akan ke"safih"annya. Ini yang Umno suka. Suka pada yang tolol dan senang diperbodohkan. Anda percaya Umno?

Anonymous said...

Pas akan hancur kalau hadi masih lagi presiden

Anonymous said...

Jika kes saman dibawa ke mahkamah adalah lebih baik Hadi menggunakan khidmat Shafee Abdullah sebagai peguambelanya, sudah pasti peguam itu akan membelanya dgn bersungguh-sungguh. Janganlah gatal hendak mengguna khidmat Hanipa Maidin kerana dikhuatiri dia akan membelot Hadi kali ini.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...