GOPENG

GOPENG
JOM BERSAMA PAKAAN HARAPAN

Friday, June 12, 2015

Cara nak kenal siapa jantan, siapa betina....

Ketua Pemuda DAP Teo Kok Seong hari ini membidas Nik Mohd Abduh Nik Aziz sebagai seorang yang "low standard" susulan cabarannya kepada DAP supaya menamatkan hubungan mereka dengan parti Islam tersebut. 

Beliau berkata ketua Pemuda PAS itu tidak wajar mengeluarkan cabaran sedemikian kerana bukan DAP yang memutuskan untuk tidak mahu menjalin kerjasama dengan PAS, sebaliknya mereka sendiri yang membuat keputusan itu.

 "Bagi saya itu satu kenyataan yang 'low standard'. PAS dalam muktamar yang membuat keputusan menamatkan hubungan, sekarang mahu buat pusingan U.

 "Mereka perlu tanya diri, sendiri siapa yang tidak jantan," kata Teo, yang juga ahli Parlimen Rasah, kepada The Malaysian Insider.

 Menerusi media sosial, ahli Parlimen Pasir Mas itu mencabar DAP mengisytiharkan kerjasama antara mereka putus secara rasmi, sama seperti apa yang dilakukan PAS.

 "Sekali nampak macam yakin dan berani benar, tapi asyik dok tekan PAS supaya putus hubungan dengan dia. Macam tak yakin pula nak lafaz cerai terhadap PAS.

 "'Come on' lah DAP, jadilah jantan juga. Pilih, 'be gentleman, cool' macam PAS atau berterus terang je.. tolak PAS," tulis Nik Abduh di status laman Facebooknya semalam. - Baca lagi di sini

Komen al-Husseyn:

Kena tanya kat Nujum Pak Belalang....Hahahaha!
Comments
8 Comments

8 comments :

Anonymous said...

Ular dlm semak= mangkuk hayun

Anonymous said...

DAP cuma putus kan hubungan dgn makhkuk perosak dalam PAS. PAS yg lafaz talak dgn DAP, lepas tu gila talak! Adoiii!! Lepas tu meroyan la pulak! Pak lebai ni hisap ganja ka? Tak kan kot?

lagu tu laa said...

hangpa dap kena jaga2 ngan pok nik abodoh ni pasai dia ada cakaq rimau.jangan duk tebiang.cakaq rimau pondan yang tengah meroyan.lawak-lawak pasai bila bercakap guna kapla lotot dan siku.sedih aku!

Anonymous said...

Malulah pas.......dh la buat keputusan slh dlm muktamar....pastu tuding kesalahan pada DAP plak.....mmg ciri2 umno......

Anonymous said...

Lupa kan Pas lebih baik Dari sekarang.
Dah lama Kita bertahan dgn kerenah UG team.
Biarlah Kita mula dgn yg baru,

Anonymous said...

Tak layak jadi pemimpin pun..sebab ada gelaran USTAZ tu yg boleh menang tu, tokoh sebagai pemimpin memang tak de, cuma mengaum je, buat kerja tak de...macam singa zoo je..

Ritchie Blackmore said...

Budak abdoh ni halusinasi jgn layan dia.Kita tggu saja partinya buat uturn dan jilat balik anu kulop cina Dap.Betul tak Wan Rosli...?

Ritchie Blackmore said...

Ramas taik cina Dap dan lumor kemuka sendiri...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...