JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

JOM UNDI PAKATAN HARAPAN
JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

Monday, June 01, 2015

Tapi sayangnya......dia gagal memikul amanah sebagai presiden

Menurut seorang AJK PAS, Hanipa Maidin, Presiden PAS mampu selesaikan masalah dalam parti kalau dia berperanan lebih pro-aktif kerana dia ada pengaruh dan dihormati oleh semua ahli PAS.

 "Yang paling mudah untuk nak menghalang semua perkara ini ialah presiden. Sebab presiden ni, apa yg dia kata, didengar; beza dgn pimpinan-pimpinan dibawah nih.

" Jadi yg itu saya boleh akui…kalau presiden boleh berperanan lebih pro-aktif, mungkin banyak masalah yg boleh selesai… Mungkin preside nada lasan-alasan sendiri kenapa dia tidak mahu buat kenyataan, yang itu, saya tak boleh nak jawablah…"

 Menurutnya lagi, Presiden perlu memainkan peranan sebab beliau setakad ini dihormati oleh semua ahli PAS. Dengan penghormatan itu dengan mudah mereka-mereka yang ada masalah dalam PAS ini mendengar nasihat daripada presiden; terang Hanipa.

 "Contohnya kalau dia kata, Saya tak mahu label melabel ini, contohlah… kalau dia kata begitu saya percaya, benda ni paling kalau tak dapat dihapuskan sama sekali pun, dapat dikurangkan; sebab dia ada pengaruh, presiden nih!" Kata Hanipa. ~ Sila ikuti rakaman beliau  di sini
Comments
1 Comments

1 comment :

Anonymous said...

Presideng pun sudah pening.
Bagilah dia berehat panjang.
Bagi peluang gi tepi pantai jala ikang.
Tak kang nak suruh jadi presideng sampai mati.
Kesian tuang presideng kita.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...