JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

JOM UNDI PAKATAN HARAPAN
JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

Friday, July 10, 2015

Ada Yang Tersentap, Ada Yang Haru Baca Berita Ni ....

PAS PERLIS TIDAK HALANG AHLI SERTAI PERHIMPUNAN G18. 

PAS Perlis tidak akan menghalang ahlinya untuk menghadiri perhimpunan kumpulan progresif yang digelar Gerakan Harapan Baru di negeri itu pada hari raya ketiga nanti.

 Pesuruhjayanya Mohd Shukri Ramli (kanan) berkata, beliau terbuka menerima kehadiran kumpulan tersebut dan tidak menghalang sekiranya terdapat ahlinya yang ingin menghadiri perhimpunan itu.

 "Kita terbuka. Ini demokrasi. Kita tak akan halang, ahli boleh pergi. Tak ada masalah.

 "Buatlah (perhimpunan), kita tak ada halangan dan tak akan larang ahli untuk hadir," katanya ketika dihubungi Malaysiakini.

 Ditanya sama ada beliau tidak bimbang sekiranya terdapat ahli yang mungkin akan mengikut gerakan itu, ADUN Sangkang itu berkata, perkara itu tidak menjadi masalah memandangkan rakyat kini cerdik dan boleh berfikir.

 "Rakyat sekarang dah cerdik, mereka boleh fikir," katanya ringkas.Baca lagi di sini
Comments
3 Comments

3 comments :

Usop Ali said...

Amin..

Anonymous said...

Masuk je lah parti baru....apa ada hal?

Anonymous said...

Hanya satu misi pada ku buat tatapan generasi mendatang yaitu sebuah kerajaan baru harapan rakyat yg berpijak atas paksi demi rakyat. Robohkan dan tumbangkan regim umno/bn adalah matlamat selagi hayat dikandung badan. Tiada yg lebih indah jika semua rakyat berbilang kaum dan agama bangkit membela masa depan yg gemilang utk malaysiaku yg tercinta kembali ke pesada dunia. Tidak sanggup rasanya ku titipkan kepada generasi ku sebuah negara yg korup dan bangkrup. Bangun rakyat revolusi gelombang kedua kita gerakkan. Amin

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...