JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

JOM UNDI PAKATAN HARAPAN
JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

Wednesday, July 22, 2015

Khalil patut gembira dan raikan hajat bapanya yg sudah tercapai

Like father, like  son setan! Nampaknya begitulah ..... Bapaknya yg begitu gemar menggunakan perkataan Barua , Broker , Nyamuk etc, kini menjadi ikutan terbaik bagi anak mencontohi kelakunya itu:

Timbalan Ketua Pemuda PAS Mohd Khalil Abdul Hadi menyifatkan tindakan  ahli parti menubuhkan Gerakan Harapan Baru (GHB) sebagai satu pengkhianatan kepada parti.

 Katanya, langkah itu hanya mencetuskan konflik dan memberi kekuatan baharu kepada Barisan Nasional (BN), lapor Sinar Harian hari ini.

Khalil patut gembira kerana hajat bapaknya tercapai sudah 
"Krisis yang timbul boleh diurus dengan baik sekiranya kita kukuh bersatu dan memberikan kepercayaan penuh di bawah kepimpinan sedia ada.

 "Sebaliknya, mereka cenderung membawa agenda tersendiri. Ini dilihat sebagai satu pengkhianatan kepada PAS.

 "Malah, sebahagian penggerak utama GHB, masih lagi ahli Parlimen dan ahli Dewan Undangan Negeri mewakili PAS. Apakah pendirian mereka terhadap status tersebut?" beliau dipetik berkata akhbar itu.~ Baca lagi DI SINI

Hairan dengan sikap kalangan konservatif yg telah berjaya menyingkirkan segala macam parasit dan nyamuk dari kelambu mereka, tapi masih tidak boleh tidur dgn aman dan tenang. Sepatutnya setiap mereka bergembira dan meraikan kejayaan mereka itu.

Tapi kenapa mereka masih terus meracau dan meroyan tak tentu pasal? Apa lagi yang mereka mahu?? Tolonglah ubati penyakit mereka ini. Takut-takut dah tersampuk pelesit mana pula!

Comments
7 Comments

7 comments :

Anonymous said...

Sorrylah, kalau segala keputusan Jawatankuasa PAS Pusat semua kena ikut kepala bapak kau yang suka over rule dan u turn sesuka hati... kita tak ikut... kita tak mainlah baiah dengan pemimpin kepala ngokngek perut kembung lutut senget.

mohd shahran said...

DASAR MULUT LONGKANG BERJIWA HARAM JADAH. MASA NAK SINGKIRKAN TAK FIKIR INI SEMUA. DAH TERPERANGKAP TUDUH MACAM2

Anonymous said...

TENTANG BAIAH TALAK 3 NI...

Yang aku mushkil, kalau wakil rakyat PAS GHB baiah talak 3,

Ha ha ha PRESIDEN PAS bapa Si Khalil pun baiah talak 3..... ha ha ha kantoi-kantoi...
Ha ha ha Tuan Ibrahim Tuan Man pun baiah talak 3.... ha ha ha kantoi-kantoi...
Ha ha ha Iskandar exco Selangor pun baiah talak 3.... ha ha ha kantoi-kantoi...
Ha ha ha Idris Ahmad pun baiah talak 3..... ha ha ha kantoi kantoi....
Ha ha ha Nik Beduh anak TGNA pun baiah talak 3.... ha ha ha.... kantoi kantoi
Hellfire pun baiah talak 3 ... ha ha ha... kantoi kantoi...
Sapa lagi2 PASCAI bertalak 3.... ha ha ha kantoi kantoi,

MAT SABU PUN BAIAH TALAK 3 JUGA... KANTOI? TAK KANTOI SEBAB SUARANYA TIADA DI PARLIMEN MAHUPUN DEWAN UNDANGAN NEGERI.... DIA KALAH DI PENDANG.... KENA SABOTAJ.

Malaysiabaru said...

Celaka sungguh anak setan nih!!

Ayoh pin ayoh Ping !!! Mung lauskan empayar ajran sesat di marang

Anonymous said...

BAHALOL DAN TOLOL DALAM KELUAR AL-TOLOL TIADA BATAS NYA

OTAK BENGGAP NAK JADI KETUA KABILAH ZAMAN BATU BOLEH KOT

Kepala Otak !!!!

Anonymous said...

balasan dari Allah secara tunai hasil tuaian Hj.Hadi yang membaruakan sesama sendiri itulah kebesaran Allah sepatutnya semua pemenang bergembira tapi sebaliknya pula yang berlaku manakala dipehak yang ditololkan mersa selesa pula dengan kecapan dari pehak yang sepatutnya bergembira apa tidaknya kebinet baru dari pro ulama ini tersa apa yang akan dibuat serba tak kena dan dari mana hendak mula untuk berbicara sebab semuanya baru bagi mereka hendak bertanya khabar dari mantan konsevertif mereka telah terlajak perahu untuk manarik balik maka jadi meroyanlah seperti ibu yang lepas bersalin yang takut kehilangan anak sebenarnya anak berada disisinya cumanya anak itu dipisahkan sementara disebabkan ibu itu telah meroyan.

Anonymous said...

"Krisis yang timbul boleh diurus dengan baik sekiranya kita kukuh bersatu dan memberikan kepercayaan penuh di bawah kepimpinan sedia ada."
Masalahnya mana dia kepimpinan sedia ada? Bapa kamu bukan pemimpin; perosak adalah. Dibawah "kepimpinannya" t'ganu dan kedah jatuh kpd bn. dan yg paling teruk pas berpecah belah akibat kelemahan pimpinan hadi. ianya dah tercatat dlm sejarah.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...