JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

JOM UNDI PAKATAN HARAPAN
JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

Wednesday, August 26, 2015

Mahathir cabar Zahid Hamidi dedahkan pak Arab yang dia jumpa itu..

Benarkah Zahid Hamidi telah menemui pak Arab yang kononnya telah begitu bermurah hati menderma wang USD700 juta kepada PM Najib?

Tentu tidak menjadi masalah bagi Zahid Hamidi untuk membuktikannya kalau ianya benar telah berlaku sebagaimana dakwaannya di sini

Esok atau lusa, Zahid Hamidi tentu akan perjelaskan kepada rakyat menerusi persidangan akhbar; kalau tidak, rakyat akan menggelarnya sebagai pembohong atau kaki chong! Susah ko sendiri bila orang sudah hilang kepercayaan kepada kamu, wak!

Bekas PM, Dr Mahathir Mohamad telah mencabar TPM baru, Zahid Hamidi supaya membektikan kebenaran kenyataannya bahawa beliau telah menemui pak Arab yang memberikan wang 700 juta USD itu. 

Buktikan bahawa pak Arab ini mempunyai sejumlah besar wang untuk diberikan kepada Malaysia dan negara-negara lain. Negara mana? 

Apakah sumber wang ini dan apa jenis perniagaan yang dia buat? Soal Mahathir.

Mahathir juga turut mempersoalkan latar belakang kewangan pak Arab tersebut dengan menanyakan nama bank dan nombor akaun yg dia gunakan. 

Menurut Mahathir lagi, bank penerima tentunya ada menyimpan chek-chek terutamanya USD700 juta tersebut. ~ sumber
Comments
2 Comments

2 comments :

Anonymous said...

Kantoi lg wak nie

Anonymous said...

Nak kantoi apa. Itu baru sikit.aja dari Rancangan Pembohongan Bersiri yang disiarkan semua saluran radio/tv dan akhbar2 tempatan.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...