JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

JOM UNDI PAKATAN HARAPAN
JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

Saturday, August 08, 2015

PAS Pusat akan menyertai Himpunan Bersih 4.0

KUALA LUMPUR: PAS Pusat memutuskan akan menyokong dan menyertai Himpunan Bersih 4.0 yang akan diadakan hujung bulan ini.

 Perkara itu dimaklumkan oleh Timbalan Presiden PAS Datuk Tuan Ibrahim Tuan Ibrahim kepada media sebaik sahaja selesai Mesyuarat Jawatankuasa PAS Pusat di Kuizm hari ini.Menurut beliau, PAS konsistan dalam menuntut pilihan raya yang bersih dan adil sebagaimana yang dituntut oleh rakyat negara ini.

Justeru, katanya PAS Pusat juga memutuskan Naib Presiden PAS Idris Ahmad dan Timbalan Pesuruhjaya 1 Wilayah Kamaruzaman Mohamad sebagai mewakili parti di dalam jawatankuasa Bersih 4.0.

"Atas prinsip pilihan raya adil dan bersih PAS akan menyertai Bersih 4.0 nanti,"tegasnya.

 Himpunan Bersih 4.0 dijangka akan diadakan pada 28 dan 30 Ogos ini. – HARAKAHDAILY 8/82015 
Comments
8 Comments

8 comments :

Anonymous said...

Jaga... tuan presidennya kaki koner baring.... sekarang cakap sertai esok cakap lain... tak takut Ambiga ke? LGBT? Liberal? Komunis? GHB? PASMA? DAP?

Anonymous said...

pergi main jauh2 lah. pergi buat demo sendiri.

Abdul Said said...

Kelakarnya!!!

Koperasi Prihatin Kedah Berhad said...

Nampaknya PAS semakin berlembut, mudah-mudahan terbuka hati-hati pemimpin untuk berbaik-baik. Semoga Allah kurniakan kebenaran dan keinsafan kepada kita semua.

Anonymous said...

Klu nk tumbangkan BN dlm PRU ke 14 pembangkang kena bersatu. Ketepikan perbezaan pendapat kerana itu punca perpecahan

Anonymous said...

Klu nk tumbangkan BN kena la bersatu. Ketepikan perbezaan pendapat.

Anonymous said...

Tidak dengan PASCAI, dia dah kata dia akan letak calon DHPP di kerusi DAP... malah kalau buat pembahagian kerusi tiada jaminan mereka tak letak calon mandat sendiri untuk bertanding... kalau nak juga boleh.... buat perjanjian jika mana2 parti pembangkang letak calon di kawasan sekutu, parti yang mungkir janji perlu memberi ganti rugi RM 5 juta setiap calon yang diletakkan kepada parti yang dimungkiri.... selain beberapa penalti yang lain untuk setiap baris terma yang dilanggari.... penalti juta2, ribu2 tak main.... mcm mana ada berani?

Ritchie Blackmore said...

Pulak dah......

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...