JERUSALEM

JERUSALEM
SOLIDARITI BERSAMA PALESTIN

Wednesday, September 23, 2015

Apakah Haron Din teguh dengan kata-katanya?

Mursyidul Am PAS Datuk Haron Din pernah memberi amaran  di sini bahawa hubungan PAS dengan PKR terputus sekiranya rakan sekutunya itu menyertai gabungan pembangkang yang baru bersama DAP dan Gerakan Harapan Baru (GHB).

"Dengan keputusan itu maka akan terputuslah hubungan antara kedua-dua parti dan masing-masing bakal meneroka jalan sendiri selepas terbubarnya pakatan pembangkang.

 Sekarang telah pun terjadi apa yang Harun Din harap-
harapkan tidak akan berlaku. Pakatan Harapan yang merangkumi PKR, DAP dan AMANAH, iaitu gabungan tahaluf siyasi tiga parti pembangkang telah pun muncul kelmarin tanpa penyertaan PAS!

Apa cerita sekarang wahai Haron Din?  Berani tak Haron Din mengkotakan kata-katanya itu ? 
Comments
5 Comments

5 comments :

pok amid littor said...

Kita akui ilmu agama dia tinggi, tapi itu tak semestinya menjadikan dia ahli politik hebat.
Kita dah lihat dan baca kenyataan dia, belum nampak lagi hebatnya dia sebagai ahli politik. Minta maaf krn kata begitu terhadap beliau.

tanya sama itu hud hud said...

Dia ni pun kaki uturn,kluk klek,pong pang,kona baring..

Anonymous said...

Dia kena pusing kepala tenguk belakang, ada tak ekor. Kalau ada dan panjang pula sedaplah hatinya, kalau takda tentu dia mengelabah sebab dah tak da pengikutnya.

Anonymous said...

Apa nak kissah sangat dgn heran deeen ni. Ularmak yg tak pernah menang pilihanraya. Memang tepat sekali dia ni jadi big boss ularmak Pas pis pus. Masuk bertanding bukan utk menang so Pas pis pus kena ikut dia la....

Hidup Najib! said...

Nampak gayanya pas la ni mcm dah tak tentu arah...la ni dah kena kencing ngan umno..pasal hudud itu ari kat Dun kelantan adun umno sampai nangis2 gitu..tp la ni ada berani mp2 umno support hudud kat parlimen?..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...