JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

JOM UNDI PAKATAN HARAPAN
JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

Sunday, September 13, 2015

Dalam pada minta maaf pun dia sindir lagi Nizar...

Sebelum Writ saman dihantar, Nizar dah beri Razman temaoh masa 14 hari untuk  mohon maaf dan tarik semula kenyataan fitnahnya itu. 

 Tapi Razman buat endah tah endah saja...Mungkin dia ingat Nizar acah-acah saja...

 Rupa-rupanya Nizar saman betul! Yang buat Razman sentap tu kerana rakaman perbualan dengan wartawan tu dah ada kepadanya...- Loyar Nizar berpengalaman melalui kes Hj Hadi dahulu masa pil kuda, ingat tak?

Kali ni, depa dah pegang dulu saksi tu....mana Razman mahu lari??

Tapi dalam pada dia mohon maaf tu , Razman ni masih nampak keangkuhan dan kesombongannya bila menang saman Felcra. Dia dapat  ganti rugi terhadap tindakan Felcra mengambil hasil tanah ibu bapanya....masih lagi menyindir Nizar walaupun tidak ada mana-mana wartawan yang bertanya kepadanya!

Dalam Mahkamah Lenggong. Felcra saman kes lama Alhamdulillah hari ni menang saman balas. Dapat duit saman balas daripada felcra nanti boleh buat belanja peguam lawan saman mempertahankan jamaah. Sessi lepas Timbalan PJ tanda tangan surat PR Perak tidak akan laksana hudud mewakili PAS. Saya sbg Pesuruhjaya tidak dimaklum. 
 Moga Allah memberkati jamaah. Apun tetap yakin Islam akan menang. Satu pertanyaan apakah kedudukan iman orang di negara Orang Islam yg ugama persekutuanya Islam tak mahu melaksanakan hukum Allah?????
 Biar senang di dunia senang di akhirat.
Comments
3 Comments

3 comments :

Anonymous said...

Takpe, kita tengok die berhujah dalam mahkamah nnt, setakat dalam fb pong pang xdo guno.

Ritchie Blackmore said...

Usul utk sidang parlimen akan datang pun tak bawa kt speaker org Pas dok sembang lg bab hudud.Didunia pun Pas dh berantakan diakhirat nanti neraka pula tunggu sebab mempermainksn hudud utk kepentingan politik pimpinan Pas.

Anonymous said...

Lembu perak, kena saman, bagi bankrup, bior x dpt jd calon, bior x dpt jd mb.
Duit felcra tu kasi habis, bayor bil peguam, utk kptgn diri ko sendiri, sbb mulut longkang, buat fitnah sana sini....

Jangan buat fitnah lagi ye

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...