JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

JOM UNDI PAKATAN HARAPAN
JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

Saturday, November 28, 2015

Datuk Seri Hishammuddin Hussein kantoi berbohong!

Ternyata Datuk Seri Hishammuddin Hussein ini membohong bila beliau mengatakan tiada usul menolak kepimpinan Datuk Seri Najib Razak yang akan dibahaskan pada Perhimpunan Agung Umno yang dijadualkan Disember depan. 

"Saya yang menjaga jawatankuasa usul. Saya boleh sahkan, tiada usul menolak kepimpinan Najib dibawa ke perhimpuan agung bulan depan," kata Hishammuddin pada sidang media di lobi Parlimen di sini.


Malangnya pembohongan beliau terkantoi melalui pendedahan seorang pemimpin Umno akar umbi, Kamarul Azman Habibur Rahman mendedahkan usul menolak Datuk Seri Najib Razak ada dicadangkan semasa mesyuarat perwakilan lalu, tetapi disekat di peringkat bahagian kerana mahu menunjukkan seolah-olah tidak ada apa yang berlaku.

 Ketua Umno Cawangan Taman TKK itu berkata, usul-usul menolak Najib yang dibawa peringkat cawangan tidak sampai ke bahagian, malah ia ditapis terlebih dahulu.
Ketua Umno Caw Tmn TKK Kamarul Azman Habibur Rahman
 bercakap pada sidang media di Puchong, Selangor, semalam.
"Kalau kita kaji, memang ada usul yang menolak presiden tetapi usul yang dibawa daripada cawangan ke bahagian tidak sampai. "Selalunya akan ditapis sebelum ataupun ketika sampai di peringkat bahagian. Jadi itu ternampak seakan-akan keadaan di bahagian tenang tetapi sebenarnya bergolak," kata Kamarul pada sidang media bersama ketua-ketua Umno cawangan lain di Puchong malam tadi di sini .
Comments
1 Comments

1 comment :

Anonymous said...

Kemahiran berbohong memang menjadi syarat utk jadi menteri umno..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...