JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

JOM UNDI PAKATAN HARAPAN
JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

Wednesday, December 23, 2015

Nik Beduh kena sound Pak Mentua.....

Kerjasama politik dengan umno tak perlu diperbesar besarkan kerana ianya telah lama wujud didalam Pas olih orang yg mempunyai KEPENTINGAN PERIBADI yg bersifat munafiq. 

Dihadapan umum nampak berlawan tapi dibelakang tabir terus dengan ajinda peribadi(BERBODEK). 

Jangan cuba belajar menari dihadapan orang yg sudah mahir menari. Sepanjang sejarah perjuangan Pas diMalaysia Pas tidak pernah menentang sabrono kebaikan yg dibuat olih umno.

 TAPI apa yg terjadi sebaliknya umnolah yg sentiasa menentang dan membangkang segala program Pas walau pun paling baik disisi Allah Taala, contoh yg terbaru ialah mempermain mainkan Kanun Jenayah Syariah 11(HUDUD). 

Pemimpin Pas tak perlu menyusahkan diri mengarah ahli dan penyukung Pas supaya menyukung kebaikan yg dibuat olih parti lawan(umno).

 ARAHLAH ahli dan penyukung Pas supaya patuh dan taat serya memberi tumpuan dan kerjasama segala program yg dubuat dan dianjurkan oleh parti kita(PAS) disetiap peringkat. Kenapa hanya kebaikkan yg dibuat olih umno kita hendak beri kerjasama sedangkan kebaikan yg dibuat olih parti2 politik yg lain kita tolak bulat2.

 Apakah parti yg ada kepentingan dengan kita sahaja kita memberi kerjasama dalam kebaikan sedang parti2 politik lain yg tidak ada kepentingan dengan kita kita abaikan mereka diatas segala urusan walau pun terdapat sekangkang kera kebaikan. 

Kerjasama politik dengan umno tak perlu diperbesar besarkan kerana ianya telah lama wujud didalam Pas olih orang yg mempunyai KEPENTINGAN PERIBADI yg bersifat munafiq. Dihadapan umum nampak berlawan tapi dibelakang tabir terus dengan ajinda peribadi(BERBODEK). 

Perubahan landskap politik Pas bukan terletak diatas perubahan uslub/aproach/pendekatan yg dibuat olih Pas tetapi sikap dan pandangan politik pemimpin pas itu sendiri menjadi asas perubahan landskap politik sebenarnya.

 Maju mundur sesuatu parti tinggi rendah marwah dan martabat pemimpin terletak diatas stratiji yg tepat didalam mengatur sesuatu perancangan kehadapan. 

Sekali lagi saya terpanggil untuk menyeru pemimpin Pas supaya menyatu tenaga menumpu kekuatan Pas dan jangan cuba membuat sesuatu yg bolih melemahkan semangat juang ahli dan penyukung Pas diperingkat akar umbi. 

Kepada Pemimpin kerajaan teruskanlah usaha pendekatan dan kerjasama antara kerajaan dengan kerajaan (G TO G). Selagi bolih menguntungkan rakyat.  ~ sumber
Comments
4 Comments

4 comments :

An Anonymous said...

Alhamdulillah TGHH masih terus kukuh di persada kepimpinan tertinggi PAS..

Safwan_Mokhtar said...

Tuan minta tolong jangan buat highlight warna kuning sebab payah nak baca hehe

Alhusseyn Alhusseyn said...

Kpd Sawan Mokhtar, saya telah lakukan.Terima kasih dan diharap teruskan beri pandangan jika perlu.

Anonymous said...

komen anon 11:30pm dan komen2 an anonymous di blog2 lain bunyi mirip wan rosli. malu ka wan rosli nak guna nama asal dia sejak idola dia tuang presideng makin rapat dgn umno

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...