JERUSALEM

JERUSALEM
SOLIDARITI BERSAMA PALESTIN

Friday, January 22, 2016

Kah! Kah! Kah! Ulama Porno pun ada dalam Pas?

Ada satu citer ni, satu ketika dulu ada rombongan lawatan dan meeting ke jerman yg terdiri daripada seorang ulama muda PAS, pemimpin muda DAP, nancy shukri dan ex-pengerusi PAC...

 Bila sampai di jerman, masa nak gi melawat dan meeting, si ulama muda PAS ni demam, jadi stay jer dalam bilik... jadi pemimpin muda DAP saja yg mengiringi lawatan dan meeting tersebut, bila dah habis lawatan dan check out hotel, bila tiba si pemimpin muda DAP nak bayar bil hotel, beliau terkejut bila dalam bil hotel tersebut ada termasuk charge menonton porn pay per view waktu siang... jadi bila si pemimpin muda DAP mintak duit suh bayar apa yg beliau dah menonton, katanya takder duit.. jadi terpaksa la si pemimpin muda DAP ni bayarkan juga sebab dah langgan....

 Dalam demam pun menonton porn pay per view juga ker..? Allah bayar cash pada yg bertopengkan agama ni...

Sila klik di sini
Nak Tahu siapa gerangan yang nonton "porn pay per view waktu siang" itu? Patutlah mangkuk tu tidak ada dalam gambar tu.....

The parliamentary delegation consisted of the following members: YB Hajah Nancy binti Shukri, Minister in the Prime Minister’s Department (Law), and YB P. Kamalanathan P. Panchanathan, Deputy Education Minister II. YB Datuk Nur Jazlan Mohamed and YB Datuk Koh Nai Kwong represented the Barisan Nasional Government coalition and there were three members of the opposition parties: YB Hajah Fuziah bt.Salleh (Vice President of the People’s Justice Party), YB Nasrudin bin Hassan (Pan-Malaysian Islamic Party) and YB Zairil Khir Johari (Democratic Action Party). 
Comments
6 Comments

6 comments :

Anonymous said...

Saja nak tau, masa dia tuntun TV lucah tu dia pakai serban ke? atau serban dibaling ketepi katil?

ahmad ahmad said...

Sekirannya benar amat memalukan...bertaubatlah..yang jahil tak heranlah ...ni ulamak Buat hal

Anonymous said...

ramai yg bertopengkan agama. klu tak takut pd Allah pun, malulah sikit sama manusia bila aib didedah

Anonymous said...

Dalam jubah bukan saja ada siku dan lutut, kepala kotey pun hadoo hahaha

Anonymous said...

Masa pi german serban tk bawa. Tinggal rumah. Sbb dah stanby nk tengok apa2 yg best di sana. Kahkah

azizul ismail said...

Siasat dulu benar atau tidak.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...