JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

JOM UNDI PAKATAN HARAPAN
JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

Monday, February 08, 2016

Jho Low keciwa : Cadangan perkahwinan 4.9 juta berakhir dengan kemaluan !

Akhbar Taiwan Apple Daily mendedahkan berita selepas menjumpai rakaman video mendokumenkan cadangan perkahwinan Low.

 Sasaran Low - penyanyi terkenal Taiwan  Mandopop, Elva Hsiao.

 Akhbar itu memetik video yang dimuat naik setahun yang lalu ke laman web perkongsian video, vimeo.com , oleh jurugambar profesional yang berpangkalan di Britain Peter Rear.

 'Kos  cadangan perkahwinan yang mengejut itu dikhabarkan bernilai £ 1m (RM4.9 juta).'

 Kos kejutan itu  dikhabarkan kecil  adalah  kerana acara itu berlangsung di pantai persendirian di tempat peranginan hotel mahal Atlantis, The Palm - hotel yang paling terkenal di pulau Palm Jumeirah, luar Dubai.

 Video berdurasi 5 minit 27 saat itu menggambarkan pasangan itu tiba dengan Rolls-Royce hitam dan bersiar-siar di pantai, dengan lilin yang diletakkan di dalam Valentine hati yang besar.

 Pasangan itu, berpegangan antara satu sama lain, kemudian meneruskan untuk menjamu selera satu set mewah - didakwa sebagai kerja-kerja seni bina dan dalaman firma reka bentuk Dubai, Ali Bakhtiar Designs - sebagai tanda laser menggariskan bayangan pasangan itu.

 Penyanyi itu sangat teruja hingga mengalirkan air mata, tetapi ...

 Pasangan itu menikmati makanan mereka ketika sedang dialuni oleh pemain hap dan pemain biola. Ia bukan gesekan biola biasa, ia disemat dengan apa yang kelihatan sebagai batu permata.

 Memecahkan nada romantis, beberapa penerjun turun dari langit dan mendarat di pantai untuk mempersembahkan Hsiao dengan barang kemas yang direka oleh jenama mewah Swiss Chopard.

 Pada ketika itu, Hsiao begitu tersentuh hingga menitiskan air mata.

 Walau bagaimanapun, berlebih-lebihan yang keterlaluan itu dilaporkan tidak mampu untuk menggoda hati Hsiao ini.

 Apple Daily berkata ia difahamkan Hsiao , 33, menolak cadangan itu dan hanya melnganggap Low, 31, sebagai "adik lelaki".

 Akhbar itu juga melaporkan bahawa seorang jurucakap telah menafikan dakwaan bahawa Low telah mencadangkan kepada Hsiao pada majlis itu, menekankan bahawa ia hanya "makan malam romantis".

 Anak kelahiran Pulau Pinang, Low dilaporkan sebahagian daripada golongan dalaman Perdana Menteri Najib Abdul Razak, terkenal dengan usahanya untuk menarik perhatian Paris Hilton yang gemar berpesta keras dengan rakan-rakan di Amerika Syarikat.

 Low, atau nama sebenarnya Low Taek Jho, adalah anak seorang hartawan Pulau Pinang yang dilaporkan mempunyai hubungan yang rapat dengan pelabur Timur Tengah.


Di dalam negara, beliau dilaporkan terlibat dengan Lembaga Pelaburan Terengganu (TIA) - kini dikenali sebagai 1Malaysia Development Bhd (1MDB) - dan UBG Bhd, yang dimiliki oleh keluarga Ketua Menteri Sarawak Tan Sri Abdul Taib Mahmud.

  Low yang nampak montel  mendapat perhatian media umum dua tahun lalu selepas laporan mengenai pesta boros dengan pelakon kontroversi Hollywood, Paris Hilton terpampang di muka depan akhbar, tempatan dan di seluruh dunia.

 Malaysia telah dilakukan sekali lagi, Cadangan gagal yang paling mahal di dunia (Malaysia Boleh)
Comments
2 Comments

2 comments :

Anonymous said...

Pls Elva. Jgn terima Taek Jho Low as husband. I dengar dia kaki botol judi tipu joli n kaki betina. Full set. Malays call him as Land Crocodile. Haha. Respect Elva. Thanks

Ali said...

Jutawan penipu ambik duit org pun blh bangga ke?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...