JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

JOM UNDI PAKATAN HARAPAN
JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

Saturday, May 07, 2016

Pemecatan Husam : Tsunami politik mula melanda Kelantan !

  Semalam, Dato Husam yang mendakwa masih belum menerima surat rasmi pemecatannya dari Pas telah menyatakan hasratnya untuk menghadhiri mesyuarat agung Pas Kawasan Kubang Kerian yang dijadualakan berlangsung hari ini.

  Ini menyebabkan Pispus menggalabah tak karuan hingga terpaksa mengimport Hj Hadi datang ke Kelantan untuk menghalang Dato Husam, selaku YDP Kawasan Kubang Kerian daripada berucap dalam mesyuarat tersebut.

 Nampaknya 'Tsunami Politik' telah mula melanda Kelantan. Berikut program dharurat yg tiba-tiba muncul! Berat nanang mu Pispus!

Cuba perhatikan betapa kalutnya pispus dalam usahanya merancang untuk menghalang Datuk Husam berucap hingga membuat laporan polis dan mengarahkan unit amal seramai mungkin....

 Jadual Presiden 07 Mei 2016 

9.00pagi : YB Presiden akan merasmikan Mesyuarat Agung PAS Kawasan Jeli

10.00pagi: Presiden dijangka akan bertolak ke Pasir Tumboh bagi menghadirkan diri sebagai tanda sokongan kepada PAS Kubang Kerian. Presiden dimaklumkan akan mengumumkan beliau sebagai YDP Sementara bagi PAS Kubang Kerian

10.45 : Majlis sambutan Presiden akan dibuat di hadapan Sekolah Padang Enggang dan seterusnya konvoi bermotor ke Taqaddum Al Maarif.

11.30 : Presiden dijangka sampai dan akan menyampaikan ucapan.

 **Satu laporan polis telah dibuat bagi menghalang Dato Husam Musa daripada berucap. Unit Amal dikehendaki bertindak berdasarkan arahan semasa.

Arahan 19 - Kerahan unit amal seramai mungkin

Arahan 29 - Semua penyokong Presiden dikehendaki memakai baju fastaqim Tujuan kehadiran adalah untuk menyatakan sokongan kepada Tuan Guru Presiden dan menyokong pemecatan Dato Husam daripada ahli PAS.
Comments
5 Comments

5 comments :

tanya sama itu hud hud said...

Tuang presideng broka dah mengajar anak2 buah jadi barua..

abrarmujahideen said...

Macam LAKNAT !!!!

Anonymous said...

Semoga bro husam teruskan perjuangan demi rakyat kelantan.

Anonymous said...

Kelantan pasti jadi universiti politik bangsa Melayu. Mereka melihat,mereka mendengar dan mereka bertindak. Perjuangan tetap diteruskan oleh DHM. Kami menyokong. Perjuangan berakar umbi semasa muda dalam Pas akan diteruskan dalam wadah baru...Amanah.

lelaki dicermin said...

Tuang presiden di gunakan...utk menghalang YDP kws berucap.. jauh tarafnya tu...tp itu aura husam.. amat memalukan parti pas..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...