PENANG

PENANG
TABUNG BANJIR PENANG

Saturday, May 07, 2016

Pispus gagal nak halang....Husam hadiri mesyuarat Agung Pas Kubang Kerian


  Walaupun Pispus cuba menghalangnya, namun tetap gagal.Dato Husam menghadiri mesyuarat Agung Pas pagi ini dan memberi ucapan. Tidak ada pula yang lari keluar memperotes kehadiran Dato Husam ketika majlis tersebut berlangsung dengan aman.


  Peqar Zul : Kemah DHM..belum rasmi lagi pemecatan..ttp hadir kerana amanah yg diberi..baru bermaruah.. 

 Anok Keli : DHM hadir nk v amanat terakhir supaya ahli parti yg still nga pas tk jd seumpama pokko betul anguk salah pun anguk.sbb dlm poltik tk kira dlm parti apa kena ada two way cpmunication bukan one way comunication. 

Lagi pulak pemecatan DHM tidak secara rasmi lagi...bila dah keluar surat secara rasmi barulah sah pemecatan keatas dirinya. 

Mohsin Shaib : Teruskan perjuangan mu DHM.... kemungkaran x boleh di diamkan... ATNA pernah berkata orang kelantan adalah guru politik malaysia... ingat...
Ehsan dari Wan Mohamad Izzat Warz
Wan Nazie Wan Hamat : Berfungsi ka dak report polis yg dibuat oleh Nordin Mardi

Hanapi Salleh : Kato nk sekat dhm dari berucap?tu...buleh kecep jugak.. guano,gi mano hok org nk sekat Dhm tu..

Alif Aziz Jenis : hok bodo wat report pun... Patut g cari surat pemecatan dhm... Baru cerdik ado surat tu... Baso daratttt...huhu

Pak Chu :Tuan yg mereport tgh rakam utk hantar ko tokeynya 
Azni Othman : Ramai dibelakang mu DHM jgn gusar dan gentar Allah bersama org2 yg benar

 Shuib Hanafiah : sempat juga berucap...

 Mahhayu Ismail : We all DHM Kami anak muda menghargai perjuanganmu.. Anak muda yang sombong yg bercelaru fitrah politiknya yg menolakmu

Ibn Haniyy: Mesy agung pnya hal smpai repot polis???iskk huduh kelaku lebai kelarah
Comments
3 Comments

3 comments :

tok janggut said...

Tukang merepot pun hadir nak dengar Datuk Husam berucap..kah kah kah...

tanya sama itu hud hud said...

Kahkahkah..
Yg berpakaian tokong dewa tak kena pecat pulak,
Yg seleweng balak,seleweng duit kjaan kelantan di biar bebas,tuduhan hussam pun tak berani dijawab..
Yg dituduh berlakon lucah,keputusan siasatan tak pernah diumumkan,
Yg dituduh melarikan anak gadis orang,bersama lapuran polis pun tak dikenakan tindakan disiplin..
Inilah parti lebai sarkas,barua dan broka

Anonymous said...

Pasngok.tak boleh ditegur.dhm besar
jasa pada pas jika dibanding dengan
idris ahmad nik abduh nasrudin tantawi
zuhdi din ayam datuk amar dan puak
pascai.inilah akibat berjuang guna siku
dan lutut.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...