JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

JOM UNDI PAKATAN HARAPAN
JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

Monday, November 14, 2016

Lakonan Jamal Jamban semakin menarik...


Hari ini Jamal Jamban menafikan menuduh polis menyerang dia, sebaliknya mengatakan bahawa dia bermaksud untuk memberitahu pihak berkuasa bahawa dia telah ditumbuk.

  "Apabila kejadian itu berlaku, saya tidak berkata polis memukul saya, tetapi saya mahu memberitahu polis yang saya telah dipukul.Baca lanjut di sini

Semalam Jamal Jamban buat laporan polis menuduh pengikut Ketua Wanita PKR Zuraida Kamaruddin menumbuknya walaupun ketika kejadian penyokong Bersih telah meninggalkan lokasi berkenaan.

Pandai betul Jamal jamban ini berlakon....Dia ingat kita yang tengok rakaman dalam video tu yang menjerit terlolong "Polis tumbuk Saya! Polis tumbuk Saya! Polis tumbuk Saya! pelesit mana kalau bukan dia sendiri?

Muat naik di fesbuk ini beliau dakwa sebagai fake account! Siapa yang akan percaya cakap Jamal Jamban yang kaki temberang ini?

Jamal Jamban memang mahu menimbulkan kekacauan di Bersih 5 nanti. Salah satu cara yang mereka rancangkan adalah 'Operasi Falseflag'

Sahabat-sahabat BERSIH 5 Berhati-hati dengan provokasi. Budak Jamal Hidung Berdarah memang merancang sesuatu yang lebih buruk. Balaci-balaci Jamal akan memakai baju kuning dan membuat kacau supaya berlaku rusuhan dan mungkin menjadi alasan Najib si pencuri memaksakan Emergency, akta MKN akan dijalankan.
Jamal Jamban ni memang jenis bangang tapi kuat kelentong. Para pengikutnya percaya hanya kerana mereka juga sama bangang dan tongong macam Jamal Jamban. Dedak telah menjadikan mereka semua ni jadi macam ini.
Comments
2 Comments

2 comments :

otaiblues.blogspot said...

memang baju merah ni tongong..lebih lebih lagi pengikutnya yg makan dedak murah 20/30 rm...p ikut jj tu : at pe.dia kaya..pangkat datuk seri...angpa ape ada...bila petrol naik..minyak masak naik..ape ingat jamal atau umno nk tolong..bodoh punya orang.
wei...bangla pun tak mau setakat duit 20/30 ringgit kena maki pulak tu. bodoh gerakan merah

Timnajib Jomfikir said...

Semoga rancangan jahat Jamal dan balaci2nya akan gagal.

Admin,forumer2...jumpa kalian di Bersih 5.0
Nov 19 2016.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...